dinsdag 25 augustus 2015

Meppel zwembad openingstijden

Bij strenge vorst, ijzel, sneeuw en harde win kán om veiligheidsredenen het buitenbad gesloten worden. Je kan in dat geval het beste de receptie bellen om de actuele situatie na te vragen. Ga via deze link naar de openingstijden op en rond de feestdagen en de kalender met bijzonderheden.


Bad Hesselingen – Subtropisch zwembad in Meppel. Kwartaal- en jaarabonnementen zijn persoonlijk en zeven dagen per week geldig, je hebt onbeperkt toegang tijdens de openingstijden. Voor deze abonnementen geldt: hoe meer je zwemt in die periode , hoe voordeliger je uit bent.

Minimaal twee keer per week zwemmen is een goed uitgangspunt voor deze kaarten. Dit jaar is er een extra week vakantie in juni. De zwemlessen gaan wél door. Pinksterdag) Er zijn geen Baby-Peuterlessen en Aquasporten overdag. Speeltuin bij entree zwembad inbegrepen.


De openingstijden van de speeltuin zijn gelijk aan de openingstijden van het zwembad. Het gebruik van de speeltuin is bij de entreeprijs van het zwembad inbegrepen. Van oktober tot april is het mogelijk een kaartje voor alleen de speeltuin te kopen.

Buiten deze maanden kan . Een fantastisch leuk zwembad , zowel binnen als buiten met een mooie speeltuin. De interactieve glijbaan is helemaal te gek. De bucketgame is eveneens vernieuwend en geweldig.


Voor de kleintjes is het wildlands jungle kinderbad. Kortom, ik vind het een geweldig zwembad om te bezoeken. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief . Herfstvakantie aanbieding! Aangezien KlimAvontuur Meppel in het winterseizoen tijdelijk gesloten is, willen we je graag tijdens de herfstvakantie nog de mogelijkheid geven om bij ons te komen klimmen.


Openingstijden recreatiezwemmen van maandag tot en met vrijdag van 8:uur tot 9:uur en 12:uur tot 21:uur. In de vakanties is het zwembad meestal doorlopend geopend. Kijk voor de actuele tijden op de website. Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op.


Kom jij ook binnenspelen in ons. Kom binnenspelen bij Ballorig Meppel. U vindt het zwembad De Slenken aan de H. Tillemaweg 63a, de Wijk.

Er is een recreatiebad voor jong en oud en een buitenbad van meter waarin het hele jaar kan worden gezwommen. Ook buiten het zwembad kunnen kinderen zi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.