donderdag 27 augustus 2015

Zwembad beusichem

Maar gezwommen werd er niet. Niet door Karin en niet door haar leerlingen. Die ochtend ging het bad per direct dicht omdat het dak op instorten staat. Het zwembad in Beusichem (gemeente Buren), dat maandag werd gesloten wegens instortingsgevaar, blijft voor onbepaalde tijd nog dicht.


Dat vertelt beheerder Karin Stekelenburg. Zwemlerares Karin Stekelenburg is door de gemeente Buren schadeloos gesteld voor het sluiten van het zwembad in Beusichem.

Omdat het dak op instorten staat , wordt er niet meer gezwommen in het zwembad in Beusichem. De meest volledige site met ruim 66. Hier is het heerlijk zwemmen, luieren, vissen, wandelen en kanoën. Kinderen zijn de hele dag zoet bij de watergoot, op de speelheuvel, de speeltoestellen en het duikvlot. De Meent ligt vlak langs de provinciale weg . Karin bleef niet bij de pakken neerzitten, maar . Reden daartoe is een bouwkundig onderzoek dat de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) deed.


De ODR constateerde dat de hoofddraagconstructie van het dak is aangetast.

Verantwoordelijk wethouder Henk de Ronde: ,,De veiligheid van . De Gemeente Buren heeft de bewoners van de Wielstraat een brief gestuurd over de sloop van het zwembad in Beusichem. Graag delen we met jullie de verstrekte informatie. Sluiten en instortingsgevaar van het zwembad in Beusichem. De fractie van Dheeft, samen met het CDA, het college van BW vragen gesteld over het sluiten en het instortingsgevaar van het zwembad in Beusichem.


Aan de voorzitter van de raad. Naast een zwembad dubbelslag vind je ook zwembad , groothandel in meubels, sportonderwijs. Zwembad dubbelslag Beusichem op Telefoonboek. Een bouwkundig onderzoek van de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) toonde aan dat de hoofddraagconstructie van het dak is aangetast. Om de veiligheid te kunnen garanderen is het slot er direct . Het college heeft een voorstel voorgelegd met verschillende mogelijkheden rondom het zwembad in Beusichem.


Het is goed dat de verschillende opties in kaart zijn gebracht. Wat de fractie van de PvdA betreft is maar een optie mogelijk, en dat is overgaan tot sloop. We zouden graag het zwembad.


De club werd aan het eind van de Tweede Wereldoorlog opgericht als zwemvereniging. Halverwege de jaren wordt het zwembad aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.