maandag 24 augustus 2015

Kleine vliegjes in huis

Wij hebben al maanden last van hele kleine vliegjes. Volgens mij zijn het geen fruitvliegjes want ik heb geen fruit in de keuken of huiskamer liggen en ik houd mijn aanrecht de hele dag door schoon. Nergens etensresten dus.


Hoe dan ook is de kans zeeeeeer groot dat vliegjes . Fruitvliegjes zijn kleine vliegjes die met name plantaardige voeding (en drankjes) nuttigen. De fruitvlieg is enorm irritant, want ze gaat op je eten.

Bestrijden van de fruitvlieg in huis ! Als je de bron uit je huis hebt verwijderd die fruitvliegen aantrekt, dan ben je in een mum van tijd van de fruitvliegjes verlost. Sinds een week hebben we hier in huis wel honderden van die kleine vliegjes. Ik heb geen rottend fruit liggen o. Waar komen die stomme vliegjes dan vandaan? En beter nog, wat doe je eraan? Vervelend kleine vliegjes , help ! We hebben sinds dagen een vliegjes plaag ofzo.


T zijn hele kleine zwarte vliegjes van ongeveer milimeter lang en je kunt ze makkelijk uit de lucht.

Meer resultaten van forum. De vliegen leven, voeden en planten zich voort in vervuilde gebieden en verplaatsen zich vervolgens naar plekken waar eten berei verwerkt of geserveerd wordt. Hierdoor kunnen zij voedsel besmetten met pathogenen ( ziekmakende bacterien) De drie bekendste, kleine vliegjes zijn de fruitvlieg, . Hebt u last van kleine zwarte vliegjes die in groepen voor het raam zitten? Of treft u in huis of kantoor veel vliegjes aan op de muren en meubilair? Kleine vliegjes in huis zijn erg vervelend en onhygiënisch.


Er zijn tal van manieren om overlast van kleine vliegjes te verminderen en voorkomen. Zijn je fruitvliegjes van kleur verschoten? Dan kan het zijn dat je last hebt van rouwvliegjes. Dit zijn kleine zwarte mugjes die heel erg lijken op fruitvliegjes, maar het niet zijn.


Waar fruitvliegjes zich (vooral in de zomermaanden) te goed doen aan oude etensresten, hebben rouwvliegjes een voorkeur voor beschimmelde . Lees hier hoe je een plaag van kleine vliegjes makkelijk kunt bestrijden. Een plaag van fruitvliegjes. Er zijn nergens vliegjes in huis , behalve fruitvliegjes in planten ! Het lijkt wel alsof je nooit van die kleine rotvliegjes afkomt!


Een bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor. Neem een koffiefilterzakje en knip aan de onderkant een klein stukje af. Een wijnglas vullen tot de helft met witte wijn, daar strak overheen een huishoudfolie trekken, gaatjes erin maken met een prikker, (niet te groot).

Heeft u een kleine vliegjes plaag in huis ? Dan wilt u hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig hebben wij voor u hier verschillende mogelijkheden voor. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte. Van muizen en ratten tot insecten en houtworm, wij hebben altijd een middel voor u in . Het lijken me fruitvliegjes maar er is niets in huis van fruit of groenten Ben pas vanochtend boodschappen gaan doen en heb gelijk alles in de koelkast gestoken.


Als fruit aan het rijpen is, komen er kleine scheurtjes in. Om fruitvliegjes te voorkomen kun je er het beste voor zorgen dat je geen rottend fruit in huis hebt liggen. Geen idee, hoe kom ik er af! Het zijn geen fruitvliegjes.


Ze zijn niet langer dan 2mm schat ik zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.