dinsdag 25 augustus 2015

Polyester vlaggenmast

Polyester vlaggenmasten zijn er in vele diameters en lengtes. De polyester vlaggenmasten zijn sterk en relatief licht in gewicht. Er wordt ook wel gesproken over kunststof vlaggenmasten of glasfiber vlaggenmasten. Onze conische polyester vlaggenmasten zijn van A-kwaliteit en worden geleverd met een garantie van jaar op breuk als gevolg van weersinvloeden ( calamiteiten uitgezonderd).


Het polyester is versterkt met glasvezel en verkrijgbaar in de kleur wit. Indien u de voorkeur geeft aan een polyester vlaggenmast dan is het .

Koop online polyester vlaggenmasten met uitstekende service: √ Scherp geprijsd √ Snel geleverd √ Eenvoudig te bestellen √ Ruime keus. Koop online uw polyester vlaggenmast van meter met uitstekende service: √ Scherp geprijsd √ Snel geleverd √ Eenvoudig te bestellen √ Ruime keus. Bij Faber Vlaggen kunt u terecht voor een polyester vlaggenmast : de Polymaster. Profiteer van onze uitstekende garantievoorwaarden op alle vlaggenmasten.


Materiaalkeuze: Aluminium of polyester vlaggenmast ? Bij de materiaalkeuze van een vlaggenmast komen er een aantal dingen kijken. Er zijn namelijk een verschillen als het aankomt op afwerking en duurzaamheid. Mooie elegante polyester vlaggenmast lengte meter.

Diameter voet 100mm, diameter top 54mm. Deze vlaggenmasten zijn in Nederland geproduceer waardoor dit een top kwaliteitsproduct is. Vlaggen Unie Friesland levert de sterkste polyester vlaggenmasten van Nederland! Voor een glasvezel versterkte vlaggenmast bent u bij Limeta aan het juiste adres. De mast is standaard voorzien van een nastelbaar kantelanker voor plaatsing.


De plaatsing kan u zelf eenvoudig zelf uitvoeren. U ontvangt bij deze actie ook de . Gegalvaniseerde kantelvoet voor elke lengte polyester vlaggenmast. De Kompas vlaggenmasten zijn gemaakt van polyester glasvezel.


In de top wordt altijd een roterende sierknop geplaatst. Veel gebruikte materialen zijn polyester, aluminium en hout. Alle materialen hebben voor- en nadelen.


Anders dan bij aluminium exemplaren, loopt bij een polyester vlaggenmast een naad van boven naar beneden . Meter boven het maaivel met een zwaar kantelanker moeren ringen draadeind Metc. Conisch onder 1en boven mm met een anti-diefstal systeem (iss) lijn gaat binnen door de mast. Slot sleutels en een roterende . Met een contra gewicht met beugel.

Vlaggenmast voor uw banieren vindt u bij Grafiwebshop. Wij leveren polyester vlaggenmasten , zowel aan de particulier (zie aanbieding vlaggenmast) als voor de zakelijke markt. Deze laatste is een polyester vlaggenmast van Zweedse onverwoestbare kwaliteit, die door ons jaar op breuk wordt gegarandeerd en zorgt voor een zorgeloze vlag voering voor uw bedrijf, kantoor of . Een zeer duurzame en onderhoudsvrije oplossing.


Compleet met bevestingingsmaterialen, ook in een banier-uitvoering en met antidiefstalvoorziening leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.