woensdag 26 augustus 2015

Leuke subtropische zwembaden

Dit bungalowpark was het eerste in Nederland met een subtropisch zwemparadijs. Naast een golfslagbad beschikt dit zwembad ook over speciale kinderbaden, een familieglijbaan en een wildwaterbaan. Dit zwemparadijs is vooral in schoolvakanties erg populair, dus check voordat je gaat eerst even de . Een overzicht van alle subtropische zwembaden in Nederland.


Voor een dagje weg in een leuk subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig om te reserveren.

De zwembaden van de vakantieparken zijn vaak het mooist. Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting en rotsen. Op zoek naar een subtropisch zwemparadijs in België, Nederland of Luxemburg ? Wij verzamelden ze allemaal, ontdek ze hier! De leukste ( subtropische ) zwembaden en waterparadijzen van Nederland.


Voor de kinderen is er een verwarmd kinderbad in junglestijl met leuke attracties zoals een krokodil, apen, tipping buckets en een speelhuis met . De leukste zwembaden van Nederland - Mariekevanwoesik.

Een prachtig, groot zwembad met leuke attracties. Het aller-aller-allerleukste zwembad van Nederland is zonder twijfel het Tikibad van Duinrell. Een heerlijk subtropisch zwemparadijs met glijbanen, een wildwaterrivier, golfslagbad en vernieuwde glijbanen waardoor het lijkt dat je veel sneller gaat dan . Je kinderen hebben zo lang uitgekeken naar de vakantie maar met de huidige weersvoorspellingen vallen al jullie leuke uitjes letterlijk in het water.


Een bezoek aan een van deze subtropische zwembaden zorgt op eender welke dag voor een instant zomergevoel. Wat opvalt, is dat er vaak meer decoraties zijn, maar ook meer bochten, attracties en andere bijzonderheden. Soms is er ook een animatieteam waar kinderen leuke zwemactiviteiten kunnen uitvoeren. Subtropische zwembaden Noord-Holland. In de provincie Noord-Holland zijn diverse subtropische zwembaden te vinden.


Wat kenmerkend is aan een subtropisch zwembad , is dat er veel versiersels zijn, de water- en luchttemperaturen warmer zijn dan in normale zwembaden en er veel leuke waterattracties te vinden zijn. Zoals veel bungalowparken is Landal Het Vennenbos voorzien van een mooi subtropisch zwemparadijs, dat ook geopend is voor daggasten. En dit zwembad is niet de minste!


Ook is er een golfslagba en kunnen . Het gezelligste zwembad van Midden-Nederland! Beleef spannende avonturen in de jungle van de snelle wildwaterbaan, spetter van de verschillende glijbanen of leef je uit in de hoge golven van het golfslagbad.

Verder is er een buitenzwembad en voor de allerkleinsten een peuterbadje. Vakantieparken met subtropisch zwemparadijs? Bekijk alle vakantieparken met subtropisch zwembad op Parkvakanties!


In veel van de zwemparadijzen is voor de bezoekers een tropische omgeving geschapen. In de Whirlpool kan relaxt tussen echte palmen gebaad . Dan is heerlijk tot rust komen op één van de kindvriendelijke vakantieparken Nederland met subtropisch zwembad ! Een subtropisch zwemparadijs Nederland vind je niet overal. Laat ze genieten van de aquaria met tropische vissen en de schat van Kapitein Kid in het achterschip. Ga samen spetteren in het peuter Junglebad met leuke attracties speciaal voor onze kleine gasten.


Ben je moe van dit alles en wil je even bijkomen dan zijn er meerdere horecaterrassen, zowel binnen als buiten, voor het . Het is er steeds lekker warm, het zwembad is meestal uitgerust met golfslagba jacuzzi, stroomversnellingen, glijbanen, zonnebank, sauna en massage. Je kan dus zelf met de kinderen een leuke dag beleven! In België zijn er verschillende subtropische zwembaden die je kan bezoeken.


Ontdek het Golfslagbad en de spannende wildwaterbaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.