woensdag 26 augustus 2015

Gietijzeren onderstel machine

Vind gietijzeren onderstel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Blad is verlijmd met diverste houtsoorten door. Hierbij bied ik een gave industriële eettafel aan met gietijzer machine onderstel, echt gebruik met mooi platina.


INDUSTRIEEL onderstel gietijzer machine poten antiek.

Oude antieke massieve machinepoten om te gebruiken als onderstel voor een tafel. Verzenden binnen nederland. Zie ook onze andere advertenties met gietijzer industrie onderstellen verdere . Eiken tafel met gietijzeren onderstel van (industrieel?) antiek naaimachine merk FRD. Onderstel vertoond sporen van roest.


Antieke tekentafel met gietijzeren onderstel en origineel houten tablet in uitstekende staat. Afhalen en contant betal… € 8400. Vintage industrieel gietijzeren machine onderstel.

Op de laatste foto ziet u enkele voorbeelden wat men met soortgelijke artikelen eventueel kan doen. Lodzz is hét adres voor originele, leuke en kwalitatief goede meubelen, zoals tafels, banken, stoelen en kasten. Gietijzeren miniatuur trapnaaimachine met houten werkblad en houten garenklosje los op machine , opschrift Hennig, echt werkend. Een echte industriële tafel gemaakt van een oude machine van Herold.


De gietijzeren poten van deze tafel hebben vele tientallen jaren dienst gedaan als onderstel van een antieke metaaldraaibank. Na een grondige reiniging en nabehandeling krijgen ze nu een tweede leven als onderstel voor deze lange tafel. Het blad is 20m lang en gemaakt van oude eiken wagonplanken gerecupereerd . Onder het blad een stoer machinegroen gietijzeren onderstel. Zoek je wat bijzonders als eettafel?


Prachtige tafel met dik massief eiken blad op een antiek Engels Gietijzeren machine onderstel. Deze ga je niet snel tegenkomen. Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een ou machine onderstel of gietijzeren onderstel.


Bij Taffe kunt u industriële tafel op maat bestellen. Industrieel tot en met in. Een industriele tafel of industriele eettafel op maat wordt naar wens gemaakt. Alle taffe industriele tafel, industriele .

Te combineren met bijvoorbeeld een tafelblad gemaakt van oud eiken wagondelen. Een breed scala aan accessoires is standaard opgenomen op deze machine , waaronder een Newall digitale uitlezing. De machine voldoet volledig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.