donderdag 27 augustus 2015

Zwemles winschoten

Om een duidelijk beeld te geven wat er zoal in de lessen wordt geoefend en wat er voor bepaalde onderdelen beheerst moet worden om een sticker te krijgen, kunt u onderstaande filmpjes bekijken. U kunt deze online invullen en als u op verzenden heeft geklikt, nadat alle gegevens zijn ingevul wordt het formulier naar de gemeente verzonden. De start-tijd voor de verschillende voorkeurdagen loopt nogal uiteen, hieronder vindt u de actuele verwachtte . Jaar abonnement (maanden p.j.), € 2400.


Zwemleskaart voorbereidend zwemles , € 250. Informatie zwemlessen Hardenberg.

Tijdens de eerste lessen wordt spelenderwijs, waarbij de zwemonderwijzers ook te water gaan, veel aandacht geschonken aan watergewenning. Algemene informatie en vragen over zwemles. Opgaveformulier zwemles en informatie.


Welkom op de website van Zwemvereniging GZVW in Winschoten ! GZVW is de grootste en meest veelzijdige zwemvereniging van Oost-Groningen! Zwembad de Watertoren, Winschoten. Let op: alleen gezinnen waarbij tenminste van het gezin zwemles in de Watertoren volgt hebben toegang.


Het zwembad is vanwege de sneeuwval vanavond alsnog gesloten voor recreatief zwemmen van 20.

Subtropisch zwembad voor buitengewoon zwemplezier voor jong en oud. Met glijbaan, peuterbad en een wedstrijdbad waar ook zwemlessen worden gegeven. Tropiqua Veendam heeft het. Goede bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen.


Overnamen zwembad Dubbelslag. In de zomer kun je heerlijk buiten zwemmen. In het Oldambt zijn drie zwembaden waarvan een openluchtbad die gedurende de zomermaanden geopend is. KiWi vindt het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.


Met zwembad De Watertoren zijn we een samenwerking gestart. U kunt de zwemles combineren met buitenschoolse opvang, zodat u er verder geen . Op de Wildervansterdallen tussen veendam en stadskanaal in. De zwemschool is al meer dan jaar actief in het geven van zwemlessen voor kinderen in de leeftijd . Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen. FINSTERWOLDE – Sportcentrum Nico Jager uit Winschoten neemt vanaf april de fitnessruimte in multifunctioneel centrum De Hardenberg in Finsterwolde over.


FINSTERWOLDE – Om het jaar feestelijk af te sluiten werd aan ouders van kinderen die zwemles hebben in zwembad De Hardenberg in Finsterwolde . Hiermee voldoet het zwembad aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te . Schoolzwemmen blijft behouden voor leerlingen van beide scholen voor speciaal basisonderwijs in Winschoten , SBO Delta en de Meentschool.

Voor alle startende kinderen zal dan een vast bedrag per diploma betaald moeten gaan worden, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.