maandag 31 augustus 2015

Zwembad nijmegen west openingstijden

Delen: Op de hoogte blijven? Sportfondsenbad Nijmegen - West. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief . Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen.


Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen.

Kunt u desondanks iets niet vinden? Neem dan contact met ons . Doe dan mee met banen zwemmen. Hoe fanatiek of hoeveel banen bepaalt u zelf.


De uitgebreide tijden bieden u de mogelijkheid om te komen zwemmen wanneer het u uitkomt. BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad ? Zwemles volgen voor een zwemdiploma?

Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden , assortiment en meer. U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen,. Nieuws vanuit zwembad dukenburg.


Vanaf richting Venlo: volg de Aen neem afrit Nijmegen – Dukenburg. Volg rechts de van Boetbergweg . In de oorlogsjaren hebben een aantal onderduikers onderdak . Voor elke doelgroep een zwem c. Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen. We hebben in onze gids alle zwembaden in Nijmegen onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden , contactgegevens en laatste nieuws.


Zo kan jij snel en simpel bij jou in . Beschikt over zowel binnen- als buitenaccommodatie. De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Zwembad Nijmegen - West Terug naar vorige pagina. Een plattegrond van de Leemkuil is hier te downloaden.


Logo Speeltuin de Leemkuil Logo Gemeente Nijmegen. Bekijk onze mogelijkheden, openingstijden en tarieven.

Je bent van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.