maandag 24 augustus 2015

Schutting op beton

Wij plaatsen deze robuuste tuinafscheiding in heel Nederland tegen de scherpste prijzen. Prijs is voor de complete schutting inclusief plaatsen en inclusief btw. Schutting is inclusief onderstaande!


Keuze tussen betonpalen met bol, piramide of vlakke kop ! Planks grenen geimpregneerde. De meest duurzame hout beton schuttingen vindt u bij Houtbetonschutting.

Bekijk onze betonschutting, houten schutting in grenen, robinia of bangkirai. Tuinafscheiding, tuinschermen, tuinhek. Een luxe schutting is een schuttingcombinatie in hout en beton. De totale hoogte van de schutting is ongeveer 1cm. De betonnen platen en betonpalen voor onze hout- betonschutting zijn . Met onze beton schutting behoort het imago van een grauw grijze betonschutting voorgoed tot het verleden.


Wij bieden een breed assortiment van schuttingen in verschillende kleuren en motieven. Zo goed als elke tuinschutting die u vindt onder de categorie schuttingen van 180x180cm. Op deze manier kunt u de schutting helemaal naar eigen wensen samen stellen.

De beton schutting is een zeer degelijke tuinschutting, waarvan u zeker jaren plezier kunt hebben. Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht. Per betonpaal in wit grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan. Al meer dan jaar betonspecialist. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd op het gebied van beton , is ongeƫvenaard.


Zoek je een hout-betonschutting? Vraag direct een offerte op! Een planks tuinscherm biedt een minimale doorkijk waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.


Deze keuze is op het moment het best verkochte type schutting door de prijs, privacy en kwaliteit verhouding. Beton schutting bestellen doe je eenvoudig bij ons. Wij hebben een uitgebreid aanbod van betonschuttingen met diverse motieven. Bereken eenvoudig online je prijs of kom langs in onze showroom en bekijk onze betonnen schuttingen. Het systeem waarbij het beton wordt gebruikt als frame om de schuttingpanelen in te hangen, zorgt voor een zeer strakke erfafscheiding.


Goedendag,Begin dit jaar heb ik een schutting laten zetten. Ik heb hier wat klachten over en ben benieuwd naar jullie mening hoe ik hier mee om zou. De basis van deze schuttingen is namelijk de betonnen plaat die in de grond wordt gegraven. Bij ons kunt u terecht voor complete hout beton schuttingen , of losse onderdelen.


De houten tuinschermen . Het hout van onze schuttingen is kwalitatief hoogwaardig FSC hout uit verantwoord bosbeheer.

Daarbij krijgt u op grenen jaar en op hardhout zelfs jaar garantie. Bestelt u uw nieuwe hout en beton schutting bij Intergar dan profiteert u . Heel wat mensen dromen van een natuurlijke omheining in hout maar zien op tegen de snelle rotting aan de bodem. Door te kiezen voor een combinatie van hout en beton kan je de levensduur van de schutting echter aanzienlijk vergroten. Velen verkiezen de robuustheid van betonplaten, anderen. Wie kiest voor Hillhout schuttingen , kiest voor een hoogwaardige tuinafscheiding.


Verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.