vrijdag 28 augustus 2015

Tuinposter eigen foto

Een eigen foto op tuinposter kan erg leuk zijn wanneer jij jouw tuin een bepaalde sfeer wilt geven. Kies een eigen gemaakte foto of een ander beel wat helemaal past bij jouw tuin en een tuinposter op maat! Door de hoge kwaliteit van onze tuindoeken gaat de tuinposter heel lang mee en zul je er jaren plezier van hebben . Uw eigen foto omgetoverd tot een levensgrote tuinposter , dit kan bij tuinposter.


Decoreer je tuin met eigen foto's naar keuze. Tuinposter - Poster voor in de tuin.

De vinyl poster is uv- en waterbestendig en verkrijgbaar in verschillende formaten. Ben je op zoek naar een poster voor buiten? Je kunt een tuinposter maken met een strandfoto om een zonnige sfeer te creëren, of natuurlijk een mooie familiefoto. Hierdoor hoef je niet meer naar die saaie schutting te kijken in de tuin.


Een tuin of balkon is niet meer hetzelfde als je een foto op tuinposter ophangt. Je foto wordt op hoogwaardig en weerbestendig vinyl gedrukt, waardoor je foto lang mee gaat. Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie. Maak je tuin, balkon of veranda helemaal af met een hoogwaardige en gepersonaliseerde tuinposter.


Je eigen foto op tuinposter geeft elke tuin een unieke uitstraling.

Bovendien vind je bij ons nog vele andere mogelijkheden om jouw foto op tuinposter geheel aan je eigen wensen aan te passen. Zo kun je in onze nieuwe besteltool zélf je foto op tuindoek omzetten in het zwart-wit of sepia en kun je tekst toevoegen aan je tuindoek met foto. Ook een fotocollage op tuinposter of een . Een foto op tuinposter is dé tuintrend! Upload je eigen foto en maak een keuze uit verschillende ophangsystemen. Een canvasdoek wordt echter op een frame gespannen, terwijl een tuinposter gewoon zonder frame opgehangen kan worden.


Laat je creatieve geest dus helemaal los gaan en ontwerp nu je eigen foto op canvas voor buiten! Veel mensen kiezen ervoor om van hun tuin een tweede leefruimte te maken, met gezellig terras. Net als binnen kunnen de buitenmuren ook versiert worden met prachtige wanddecoratie. Naast Tuincanvas, Dibond en sommige houtsoorten kun je ook een tuinposter aan die kale muur hangen. Uw foto op canvasvoor buiten is een sieraad in de tuin als schuttingdecoratie of balkonposter.


Standaard leverbaar vanaf 20x20cm tot en met 140x300cm grootformaat tuinposter. Afwijkende formaten op aanvraag. Heeft u zelf geen mooie foto voor buiten, kijk dan in onze eigen beeldbank!


De voorbeeldfoto - doorijkje door . Als je een tuindoek wilt gaan laten maken, dan is een tuindoek met eigen foto natuurlijk het mooiste. Door een tuindoek te laten maken met een eigen foto wordt het geheel uniek en krijgt het meer waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.