donderdag 27 augustus 2015

Beeldentuin someren

Someren is de thuisbasis van HO-Jeuken. Hier is het allemaal begonnen. Martin en Willeke Jeuken heten u van harte welkom als u een kijkje wilt komen nemen in hun uitgebreide showtuin en showroom. Een groot deel uit ons aanbod aan decoratie wordt, bij leuke momenten in iemands leven, cadeau gedaan.


Vaak worden ze ook ingezet als relatiegeschenk.

Een blijvende herinnering aan een leuk moment. U kunt daar, zonder afspraak, van . Wij geven daar 3-jaar garantie op. Alle tuinbeelden die u hier op deze site ziet zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.


Wilt u er een sokkel of . Bijgaand een korte compilatie van al dat moois in onze tuin. Tuindecoratie in de volle breedte. Eindelijk begint het zonnetje zich weer te laten zien en is het weer tijd om weer eens aan je tuin te.

Altijd interessant om te bezoeken. Helemaal gereed om u gastvrij te ontvangen. HEUSDEN - Zondag is de beeldentuin van Theo van Dam (Artheo) aan de Behelp in Heusden weer van 11. Er zijn beelden te zien van Kees Weimer, Sjaak Smetsers, Kathinka Roovers, Mariek Hemelaar en van Artheo zelf.


Met komende zondag een pop-up-expositie van Lia . U wandelt langs een grote collectie boeddha beelden, terrazzo beelden, fossiel versteend hout, marmeren beelden, glassculpturen, lavastenen beelden, natuurstenen fossiele sculpturen en tot slot een collectie van handgemaakte vazen en . Buiten- en Binnendecoratie die u elders niet tegenkomt. Een unieke collectie decoratiebeelden. Eric van Wattum, Doorlopende expositie in de fraaie beeldentuin in Weesp.


Van mei tot en met juni zijn belangstellenden welkom in de beeldentuin en het atelier van Theo van Dam aan de Behelp in Heusden, elke zondag open van 11. Op zondag is er steeds een kunstschilder aanwezig, met werk geïnspireerd door de natuur. Tot en met juni zijn belangstellenden voor de tiende keer welkom in de beeldentuin en het atelier van Theo van Dam aan de Behelp in Heusden, iedere zondag open van 11. Daan Raijmakers, Evelien . Alle dansen passeren de revue: stijldansen, salsa, oude dansen, rock-and-roll, country, etc. Restaurant De Vooruitgang.


Beeldentuin en Galerie Ruimte in Beeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.