vrijdag 28 augustus 2015

Tuinposter 100 x 100

Watervast en zonlichtbestendig. Kies voor de beste kwaliteit, kies voor Fujiprint. Bij een redelijk bod is de poster van u. Tuinposter met mooie tropische bloemen en vogels.


Fleur je tuin, terras of balkon helemaal op.

Formaat: 100x100cm (BxH). Materie: foto afgedrukt op hoogwaardig zeildoek, met of zonder aluminium frame. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Rondom voorzien van ophangogen.


CM, € 109 € 109 € 109 € 119 € 2695. Maak je tuin, balkon of veranda helemaal af met een hoogwaardige en gepersonaliseerde tuinposter. Je eigen foto op tuinposter geeft elke tuin een unieke uitstraling.

Beste kwaliteit en weerbestendig. Bevat plastic ringen om uw tuinposter op te hangen waar u maar wilt. Vanaf nu is jouw tuin helemaal stylish verantwoord.


Sipp Outdoor tuinposter Let Love Shine is een stoere poster geschikt voor buiten. Kats Original voor buiten -Summers 1x 1cm. Tipi, Cijfer Enjoy little things, Good vibes only.


Voucher geleverd door Webprint. Fraaie afwerking met ronde hoeken. Per bestelling is er één actiecode in te geven. Inclusief kunststof bevestigingsringen.


Bij Copycentre kun je goedkoop tuinposters maken. Is je tuin toe aan een opfrisbeurt? Met een tuinposter geef je die kale schutting of lege muur opeens een hele andere uitstraling. Je kunt zelf de opdruk kiezen voor jouw tuinposter.


De tuinposters zijn verkrijgbaar op verschillende formaten en ophangsystemen.

Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek afdrukken. Bel ons gerust voor meer info.


De stevige constructie geeft dit systeem zijn stoere uitstraling. Met dit ophangsysteem is het mogelijk het tuindoek te wisselen. Ook geboorte-spandoeken mogelijk tot wel meter! Deze advertentie is automatisch gesloten. Wilt u meer ringen dan kunt u deze apart bestellen wij zorgen er dan voor dat deze in het doek worden geplaatst.


Wilt u zeilklemmen deze kunt u appart bestellen in onze webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.