donderdag 27 augustus 2015

Ginkgo biloba op stam

De Japanse notenboom op stam heeft een uitwaaierende, bolvormige kroon. Bestel uw Japanse notenboom op stam bij Tuinplant. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Dit blad verkleurd in de herfst van groen naar helder geel. Deze soort Japanse notenboom groeit uit als een kleine bolvormig boom.

Dus vandaar dat hij goed te gebruiken is en een kleinere tuin. De stam is grijsbruin en later diep gegroefd. Het blad en de bloemwijzen staan op kortloten. De waaiervormige bladeren staan in bundels van - bijeen en hebben een ingesneden top.


In de herfst verkleurt het blad naar opvallend goudgeel. De boom draagt pas na - jaar. Een Japanse notenboom bij ons geënt op stam.

Ginkgo is zeer resistent tegen . Bloemkleur: bloeit niet. Volwassen hoogte: de stam blijft 1centimeter, totale hoogte maximaal 2centimeter. De bol groeit uit tot een uitwaaierende kroon. Past uitstekend in kleine.


Koop of Verkoop ginkgo boom op Marktplaats. De volledige naam is ginkgo biloba mariken. De bolvorm is langzaam groeiend waardoor er niet veel gesnoeid hoeft te worden.


Snoeien kunt u doen in de grootte die u . De jonge bomen zijn kegel- of zuilvormig, later groeien ze uit in de breedte, tot meter. Bijzondere boom die 2miljoen jaar geleden al voorkwam. Deze boomsoort is winterhard en kan dus goed. Andere maten op aanvraag! Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.


Hij groeit het best op een normale, vochthoudende maar niet te natte bodem met een goed structuur.

Deze plant verdraagt een temperatuur van -°C. Dikwijls ook op half- en hoogstam geënt, zoals bij ons, waardoor vanaf een vooraf bepaalde hoogte alle takken naar beneden hangen. Uitermate waardevolle, weinig gebruikte boom met de prachtige opvallende, waaiervormige, groene bladeren met ingesneden top. In diverse maten verkrijgbaar! Het waaiervormige blad donkergroen en verkleurt in de herfst naar oranje en felgeel.


Description: GINKGO BILOBA MARIKEN BOL DIAM 40CM OP STAM C 18L. Variant: Variëteit: BILOBA MARIKEN. CatalogCategoryNL: CONIFEREN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.