donderdag 27 augustus 2015

Ronde parasol

Ronde stokparasols in verschillende afmetingen en vele kleuren verkrijgbaar. Een vierkante of een ronde parasol ? Wat zijn de voor en nadelen van deze afmetingen? Op zoek naar een ronde parasol.


Ben je op zoek naar een klassiek model parasol, de beste kwaliteit en toch tegen een zeer aantrekkelijke prijs?

Ga voor een ronde parasol van Tuinmeubelen. Wij bieden diverse soorten en maten als het gaat om de ronde parasol. Maak een keuze uit de mooiste kleuren: voor ieder wat . Bekijk de grote collectie parasols nu online! Deze parasols kun je wat verder van je tuinset af plaatsen, waar door de stok en parasolvoet niet in de weg staan. Zweefparasols zijn wel wat lastiger te verplaatsen, van een normale parasol haal je de stok snel uit de voet, bij een zweefparasol is dit wat lastiger.


Bestel je nieuwe ronde parasol op LOUNGESET. Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o.

Het uitklapmechanisme van een parasol is meestal uitgebreider dan dat van een paraplu om de kracht die nodig is voor het uitklappen te verminderen. Hiervoor kunnen systemen met een zwengel of met katrollen worden gebruikt. Behalve ronde zonneschermen, kunnen deze ook vierkant of rechthoekig zijn. Deze kunnen achter elkaar gaan zitten waardoor de parasol iets minder makkelijk uitklapt.


Een ronde (aluminium) parasol geeft gezien zijn ronde vorm relatief minder schaduw dan een vierkant model. Het voordeel van een ronde parasol is dat deze constructie zeer sterk is. En plaatst u meerdere ronde parasols op een . De parasols zijn beschikbaar in een aantal verschillende afmetingen. Parasols in alle afmetingen. Het zijn gebruikelijke grote maten, terwijl de ronde parasols bijvoorbeeld ook beschikbaar zijn met een . Bij Praxis vind je parasols in heel veel soorten en maten.


Of een balkonnetje waar je uit de zon wilt zitten, zonder dat dit veel plek kost. En is een ronde of vierkante parasol handiger voor jou? Ook in parasolvoeten heb je heel veel keuze.


Het parasoldoek heeft een volant en is vervaardigd van polyester. Bestendig tegen UV-stralen en regen.

Verkrijgbaar in de kleur creme, groen en zwart. Ronde parasol met een doorsnede van meter. Uitverkoop, voordeel van €3voor maar €euro nu met korting de aruba parasol is een makkelijk bruikbare, ronde parasol met een diameter van 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.