dinsdag 5 december 2017

Terrasoverkapping met glas

Terrasoverkappingen van glas, dat is de trend van nu. Ontdek ook de voordelen van een glazen overdekking voor uw terras. Bekijk op uw gemak onze website met daarin vermeld het hele assortiment van Ter Huurne.


Als u eerst eens in het echt wilt rondkijken, dan bent u natuurlijk van harte . Onze unieke, stijlvolle aluminium terrasoverkappingen kunnen uitgevoerd worden met een glaswand. In een handomdraai schuift u de glazen wand open en dicht.

Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak. Dankzij de stevige aluminium constructie biedt de overkapping een maximale overspanning van meter op twee palen. Meer info op de website.


Glazen terrasoverkapping met niet-thermisch onderbroken ( niet geisoleerd ) veranda profielen. Bij aanschaf van een Verano Garda glazen overkapping zorgen wij ervoor dat deze zo stevig als een huis wordt gemonteerd. En dat voor slechts €- en door heel Nederland!


Daarmee bespaart u zichzelf maar liefst €64-! Deze drie verschillende verandalijnen zijn eenvoudig uit te breiden tot een comfortabele tuinkamer.

Tuinkamers van glas of aluminium. De Palazzo terrasoverkapping met glazen dak is natuurlijk uit te breiden met glazen schuifwanden, zonwering, verlichting en verwarming. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 5 of procent open te schuiven is met een bedieningsstok of middels elektromotor en afstandsbediening. Hout is een natuurlijk product en geeft deze Trebbiano terrasoverkapping een mooie, natuurlijke uitstraling. LEINER AREA terrasoverkapping.


Veldman biedt twee modellen terrasoverkappingen , namelijk de Leiner AREA Exclusief en de Leiner AREA Classic. Het glazen terrassysteem Leiner AREA biedt u een goed afgeschermde ruimte midden in de natuur. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.


Standaard jaar garantie. Veranda terrasoverkapping met glasplaten. Voor de veranda terrasoverkapping wordt namelijk gebruik gemaakt van assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of.


Skyline terrasoverkappingen van hoogwaardige duitse kwaliteit. Onze zelfbouwpakketten bestaan uit: Dikwandige aluminium constructie incl. Zoals te zien op foto en 6.

Helder gelaagd veiligheidsglas 8mm dik type VSG 44. Een aluminium terrasoverkapping van Hastbo is een mooi verlengstuk van je woning. Door het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping kun je veel langer genieten van het buitenleven dan enkel in de zomer. Zo hoef je tijdens gezellige zomeravonden niet bang te zijn dat je moet vluchten voor de . Hoe gaat u uw terras overkappen? Wel eens gedacht aan een glazen terrasoverkapping ? En nee, dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn.


Een glazen terrasoverkapping is door ons zo gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.