dinsdag 5 december 2017

Zwemvijver tuin

Met een zwemvijver combineer je de luxe van te zwemmen in je eigen tuin met het natuurlijke uitzicht van een vijver. In tegenstelling tot een standaard zwembad staan de planten zelf in voor het onderhoud ervan. De zwemvijver is een natuurlijk alternatief voor een zwembad.


Zomers is het water aangenaam en kun je zwemmen in je eigen tuin , de rest van het jaar ziet hij er mooi en natuurlijk uit. Maar hoe kun je een zwemvijver zelf aanleggen?

Hoe groot moet je tuin eigenlijk zijn? En hoe zorg je dat hij schoon blijft? Natuurlijk, een zwembad in je tuin is heerlijk. Maar een zwembad haalt het niet bij een zwemvijver.


Je glijdt voorzichtig het water in en zwemt langs de waterlelies, terwijl je ziet hoe salamanders een veilig heenkomen zoeken. Deze combinatie tussen een zwembad en een vijver opent de deur naar heel wat nieuwe toepassingen. Zwembaden zonder chloor!


In de zomermaanden nodigt een zwemvijver uit om een frisse duik te nemen, in de koudere maanden is het dé blikvanger in je tuin.

Wij maken een zwemvijver op jouw maat met respect voor de . Groene Plan is een bedrijf dat tuinen ontwerpt en aanlegt geheel op maat van de klant. Alles gebeurt in eigen beheer : ontwerp, grondwerk, bestratingen, aanleg zwemvijver , beplantingen enz. Het door meer dan jaar ervaring verworven vakmanschap staat garant voor een degelijke en vlekkeloze uitvoering. Steeds meer mensen kiezen voor een zwemvijver als alternatief voor een klassiek zwembad. Een ecologische zwemvijver in uw tuin ! Een natuurlijke zwemvijver zijn aan een opmars bezig in België.


Vanuit onze ervaring met zwembaden, kiest Willy Naessens Swimming Pools ervoor eveneens natuurlijke of ecologische zwemvijvers aan te leggen. Mede dankzij de verschillende wensen van klanten heeft Vijvercentrum De Scheper zich in de afgelopen jaar kunnen ontwikkelen naar een bedrijf die professionele zwemvijvers aanlegt. Een zwemvijver aanleggen in de eigen tuin is de laatste jaren steeds populairder geworden. Reeds enkele keren behaalde Cools BVBA een GOUDEN MEDAILLE voor de aanleg van een zwemvijver. Als pionier in zwemvijvers , blijft Cools investeren in kwaliteit!


Naast het 6ha-grote plantencentrum, spitst ons bedrijf zich toe op tuinaanleg en is het gespecialiseerd in zwemvijver aanleg. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een zwemvijverin hun tuin. In de ene bak kangezwommen worden, in de andere groeien waterplanten.


De plantenzorgen ervoor dat het zwemwater glashelder blijft, . Het aanleggen van een zwemvijver gaat vooraf aan gezond zwemmen in eigen tuin.

Dat is genieten, maar dan ecologisch. Limburg, Vlaams-Brabant en Leuven. Lees alles over zwemvijvers. Een klassieke vijver, enkele strakke kanaaltjes of een zwemvijver ? Water in de tuin schept een wonderbaarlijke mix van rust, leven en sfeer. De techniek van vandaag zorgt bovendien voor minder onderhoud en meer plezier.


Alle trends op een rijtje, samen met de tips van een kenner. Voor welke vijver kies je het best? Tot dat inzicht komen steeds meer mensen.


De Koninklijke Ginkel Groep, een groot voorstander van duurzaam vergroenen, is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van zwemvijvers. Het combineren van de beste vijvertechnieken en materialen met goed vakmanschap zorgt voor een parel van een zwemvijver in een tuin. Groenbedrijf Van Vlierden, uw partner voor tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor particuliere- als bedrijfstuinen, aanleg zwembaden, zwemvijvers , daktuinen en gevelbegroeiing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.