woensdag 29 juli 2015

Alg verwijderen tegels

Groene aanslag in tuin natuurlijk verwijderen. Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit. Juist als de dagen donkerder en korter worden en er veel regen valt, is groene aanslag bij veel mensen . Wij leggen je uit wat je kunt doen om dit probleem definitief op te lossen! Wat moet je doen wanneer er sprake is van groene aanslag of mosvorming op tegels ?

Let op: strooizout is geen handig idee als je tegels hebt die gecoat zijn. De toplaag wordt hierdoor aangetast. Enkele mensen lieten weten dat zij chloor gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag. Dit is geen heel verstandig idee wat ons betreft aangezien het, ook verdun zo de grond in kan . Het verwijderen van de groene aanslag kan op de volgende manier: Neem een mengsel van 3gram soda op liter water.


Los de soda eerst op in een liter kokend water en de overige liter moet je met koud water aanvullen. Pas wel op dat het geen aluminium aanraakt.

Om onkruid en grassen tussen de tegels te verwijderen kan een oude verfkrabber nog heel goed van pas komen. Mensen ergeren zich aan het onverzorgde uiterlijk, en het is vaak nog spekglad ook! Gelukkig weten wij wel raad met dit probleem.


In dit artikel leest u namelijk alles over het verwijderen van groene aanslag. Je moet je tegels schoonmaken om je sierbestrating mooi te houden. Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan. De groene aanslag kun je ook verwijderen van de tegels met behulp van groene zeep (bijv Driehoek). Goedkoop en niet slecht voor de planten.


Een dag of avond van tevoren de tegels insmeren met de zeep en een borstel, wel rijkelijk insmeren. Vervolgens de volgende dag met de hoge druk of een . De verschijning van algen en mossen is niet mooi en is bovendien gevaarlijk ook. De ondergrond wordt gladder waardoor je snel kan uitglijden. Verschillende materialen waaruit de meeste tuinpaden, terrassen of opritten zijn gemaakt zoals tegels , hout, natuursteen , zijn plaatsen waarop groene aanslag snel opduikt. Spuit dat water op de groene plekken.


Bij dit soort dingen moet het natuurlijk wel een paar dagen droog zijn anders heeft het weinig zin. Mijn man heeft vorig jaar groene aanslag en onkruid weggespoten met de hogedrukreiniger.

Het kan zich ook prima hechten aan gladdere materialen als glas, metaal en marmer. Ook hout is niet veilig: . Zes tips om groene aanslag van tuintegels te verwijderen. Hoe kun je groene aanslag op tegels verwijderen ? Er zijn verschillende manieren om deze . Maar onderstaande tips kun je ook gebruiken tegen groene aanslag op de muur of op klinkers, tegels , hout, tuinmeubelen, luifel, parasol of zelfs je cabriodak! De mossen en algen die de groene aanslag vormen gedijen goed op vochtige en schaduwrijke plaatsen. Ze komen voor op alle soorten tuinmaterialen.


Houten tuintegels , beton, natuursteen of klinkertjes zijn allemaal gevoelig voor dat enige groen dat je liever niet in de tuin wilt. TIPS om groene aanslag van uw terras te verwijderen. Aardappel water, blue wonder, wasmiddel en vele andere praktische tips om groene aanlag te verwijderen.


Je kunt weliswaar niet ontspannen in de tuin zitten met warme zonnestralen op je neus, maar alvast de groene aanslag verwijderen van je terras of balkon voor als de zon eenmaal doorbreekt kan wel! Doe daarom mee met de boenklus van de maand april en schrob de tegels van je terras of balkon lekker . Ik heb in dit artikel alle handige tips voor je verzameld waarmee je zonder gedoe je bestrating en tuinmeubilair weer kunt zuiveren van alg en groene aanslag om alles weer fris te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.