woensdag 29 juli 2015

Little tikes glijbaan roze

Vind little tikes glijbaan roze op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Little Tikes Medium Roze. De trap heeft brede treden, en de basis is speciaal gevormd voor extra stabiliteit.


Zo kunnen kinderen op een veilige manier een hele zomer lang glijden van deze mooie, roze glijbaan. Jij hoeft niet meer naar de speeltuin toe met dit mooie speeltoestel in de achtertuin!

De glijbaan kan gedemondeerd worden om hem makkelijk op te bergen. Geschikt voor kinderen van tot jaar, tot kg. Mooie glijbaan voor kinderen van tot jaar. Bezorgd binnen werkdagen!


Afmetingen: 10x 1x 1cm. Verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De allerkleinsten kunnen nu ook genieten van een zomer lang glijplezier! Mijn Eerste Glijbaan - Roze.

Brede basis en traptreden voor extra stabiliteit en veiligheid. Kijk snel voor het hele assortiment. Ruime keuze aan producten ▻ Voordelig huismerk ▻ Scherpe prijzen. Pakket als cadeau ingepakt met leuk persoonlijk kaartje. Nooit eerder meegemaakt.


Met deze grote glijbaan in de tuin beleef je altijd pret! Samen met je beste vriendjes en vriendinnen speel je lekker buiten in de tuin. Als het regent mag de glijbaan misschien wel. Eenvoudig buitenspeelgoed prijzen vergelijken! The Kidz Store de beste online speelgoedwinkel.


Speelgoe fietsen, trampolines en zoveel meer voor de beste prijs! Een lang glijvlak van 150cm en brede tredes voor extra stabliteit en veiligheid. Heeft u een vraag over dit product? Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Alles voor in en rondom het huis! Whinkel: Kindness is Magic! De glijbanen van little tikes zijn zeer degelijk en weer bestendig wat ze uitermate geschikt maakt om buiten te laten staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.