donderdag 30 juli 2015

Flagstones leggen in zand

Je kunt ze dan als Stapstenen gebruiken. Sommige van onze relaties kiezen ervoor om de Staptegels te laten vergroeien met . Flagstones plaatsen op de vloer of terras? Van Kwartsiet tot Leistenen!


De ondergrond bestaat uit dikke klei.

Of is er een betere manier. Heeft er verder nog iemand tips waar ik eventueel rekening mee moet houden? Remy: Berichten: 938: Geregistreerd: za jul 1 . Kan iemand vertellen of je flagstones in zand moet leggen of kan dit ook op aarden leggen in een tuin van een nieuwbouw huis? Op het straatzand komt nog een laag metselzand 5cm.


Metselzand wordt verdicht met trilplaat…. Deze wordt later ook verdicht. Een oprit wordt natuurlijk zwaarder belast dan een looppad of terras in de tuin.

Daarom moet u bij een oprit een extra dik zandbed. Gedetailleerde omschrijving: Beschrijving werkzaamheden: Bestraten terrassen en paden in achtertuin. Ongeveer stenen per m2. Het terras wordt naar gewenste diepte (op uw advies) afgegraven en opgevuld met zand. Het betreft dus alleen het aanleggen van de cement ondergrond en de flagstones in mozaiek inleggen en voegen.


Wat is een flagstone fundering? De fundering is de basis voor elk project. Voornamelijk voor een terras of oprit word er een fundering gemaakt. Graag wil ik flagstones leggen , maar weet niet hoe ik het beste te werk kan gaan. Het gaat om een pad een terras.


Wat kan tussen de flagstones gelegd worden? En hoe kan dit gedaan worden (direct op het zand )? Alvast bednakt voor de reacties. Ik vind dit een goed bericht. Ik wil graag een terras aanleggen van circa m2. De flagstones zijn aanwezig.


De dikte tussen en cm.

Verschillende groottes, niet heel klein. Werkzaamheden behelzen: egaliseren, opvulzand erin en stabiliseren van het zand. Leggen flagstones en voegen.


Onze klant uit Utrecht . De kosten voor het bestraten van de tuin variëren gemiddeld van € tot € 1per m inclusief stratenmaker, bestrating en voegzand. Bestrating leggen vraagt om een goede ondergrond om verzakking van de stenen te voorkomen. Kan je al een eerste laag stabilisé leggen die je aantrilt om voorlopig proper te lopen om dan bij het leggen van de betegeling aan te vullen met een tweede. Maar het is ook mogelijk om steen voor steen op de goede hoogte te leggen.


Dat kan betekenen dat onder de ene steen zand weg moet terwijl onder de andere steen extra zand bijgebracht moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.