maandag 27 juli 2015

Reddingsbrigade tiel

Reddingsbrigade Rivierenland Tiel. Voor alle veiligheid op en rondom het water. In januari werden bij een inbraak in het . Het bedrijf Techniek Midden Gelderland (TMG) uit Oosterhout leent de brigade vijf pakken.


De aangesloten leden - reddingsbrigades - verzorgen onder meer strandwacht- of bewakingsdiensten in waterrijke (recreatie)gebieden. Daarnaast geven ze opleidingen in het zwemmend en varend .

Maar afgelopen weekend is er ingebroken in het clubhuis, en zijn de werkpakken van de brigade gestolen. Daardoor is het werk tijdelijk onmogelijk geworden, meldt Omroep Gelderland. Wordt de video niet goed weergeven?


Onze Brigade is actief in het Rivierengebied en maak deel uit van de veiligheid. Naast het overhoophalen van onze spullen en het leegspuiten van de aanwezige brandblussers zijn er ook zaken gestolen. TIEL - De reddingsbrigades in Gelderland dreigen zonder geld te komen zitten.


Het Rijk, dat de brigades nu betaalt, heeft aangegeven dat de financiering van de reddingsvloot overgenomen moet worden door de lokale overheden. Maar die hebben daar nog geen besluit over genomen.

De Brede School Tiel -Oost wil kinderen van 0-jaar de gelegenheid bieden zich optimaal te ontplooien en gezond te ontwikkelen. Het gaat hierbij zowel om het fysieke als het sociale en cognitieve vlak. Wij richten ons op de schoolloopbaan, de sociale interactie, respect voor elkaar en een gezonde lichamelijke . Op een strandje aan de Waalwerden diverse knopen geoefend en slachtoffers gezocht met behulp van een portofoon. TIEL - Uiteraard mochten ze ook allemaal een stukje . Capcode voor reddingsbrigade Tiel.


Beste forumleden, Heeft de reddingsbrigade van Tiel een capcode? Afgelopen weekeinde werden acht werkpakken gestolen, waardoor de hulpverleners noodgedwongen aan wal moeten blijven. Lees Meer : Dagblad De Gelderlander.


Men kan daarbij denken aan zowel de interne als externe communicatie t. Tijdens incidenten wisten de hulpverleners van beide organisaties . Omschrijving: Bijdrage voor NL DOET-klus. Bestedingsdoel: Programma: NLdoet. Rene als lid van de Brigade Tiel deelgenomen aan bewaking voor Sinterklaas intocht!


Het is koud geweest, maar ik was de enige met NL . Druk bezig met een oefening?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.