donderdag 30 juli 2015

Zwembad veldhoven

Bewust Bewegen is een nieuw initiatief in Veldhoven dat in januari een tweede periode gaat draaien, en waarin jonge kinderen uit Veldhoven begeleid. Zaterdag januari: heel het zwembad gesloten voor recreatief zwemmen. Bij grote drukte op zondagen, zal het instructiebad in de middag geopend worden. Wij houden ons het recht voor om bij weinig drukte het instructiebad . Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is het voor kinderen zonder A-diploma verplicht om zwemvleugels of een zwemvestje te dragen.


Zij mogen ook niet in het (diepe) sportbad zwemmen.

We offer a wide variety swimming lessons and swimfit classes. Our facilities includes: pools (suitable for all ages), Competition pool, Recreation pool and an Instruction pool. Please feel free to explore our website. Alle partijen benadrukten dat ze een zwembad willen behouden in Veldhoven.


Wel ontstond er discussie over de financiƫle dekking. Want waar moet die twee ton extra voor het zwembad vandaan komen? In ieder geval niet uit een verhoging van de ozb, benadrukte Ton Bolsius (CDA).


Ontwikkelingen bouw zwembad.

Zwembad den Ekkerman, Veldhoven. De gemeente Veldhoven gaat een duurzaam en openbaar zwembad bouwen. Zwem- en waterpolovereniging Njord laat het er niet bij zitten.


Dat betekent dat het bad over enige tijd dichtgaat. Welkom bij de facebook van zwembad den Ekkerman. Het nieuwe zwembad in het centrum komt weer een stapje dichterbij. Afgelopen week koos het college de plek waar het nieuwe zwembad het beste gerealiseerd kan worden. VELDHOVEN - Medewerkers van zwembad Den Ekkerman in Veldhoven voeren dinsdagavond samen met vakbond FNV actie tegen de sluiting van het zwembad.


Er wordt onder meer een petitie aangeboden aan burgemeester Jack Mikkers. Veldhoven aandacht aan sluiting of vervanging van zwembad Den Ekkerman. Het ED besteedde er juli al aandacht aan. De Veldhovense fractie van Dwil het zwembad heel graag behouden.


Het faciliteren van het zwembad in het centrumgebied vindt D66 . Elke vrijdagavond gaan de voetjes de lucht in tijdens het discozwemmen. Vraag je favoriete plaatjes aan en maak in het water de mooiste danspasjes. Het zwembad verandert dan in een echte discotheek met een DJ en discolichten! Dagje uit naar een zwembad in Veldhoven.


Een leuk uitje voor het hele gezin in regio Eindhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.