dinsdag 28 juli 2015

Kattengeur tegen muizen

Kat of poes tegen muizen. Een kat of poes is een uitstekend middel om muizen te bestrijden. Bovendien is het natuurvriendelijk want er worden niet meer muizen gedood dan de kat kan vangen.


De muizen vertrekken zo spoedig mogelijk als ze eenmaal doorhebben dat er een kat in huis is. De geur van een kat is hierbij . Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden.

Lees tips en informatie en vraag een adres aan van de gecertificeerde bestrijders. Veel van deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten als pepermunt, waarvan bekend is dat muizen er niet van houden. Geregeld heb ik veel last van een muizenplaag, nu ook, erg vervelend (iedereen in het pand overigens). Heb al eens gif gestrooi maar dat lijkt snoep.


Nu las ik op internet dat eucalyptus olie en lavendel olie zou werken om ze weg te jagen maar ik vraag mij af of dat wel echt werkt? Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb geen kat en ga maandag wat . Hoe kun je milieuvriendelijk muizen voorkomen, verjagen en vangen?

Kattengeur schrikt muizen af. Er zijn veel soorten muizenvallen maar het ouderwetse plankje, waarop een strak gespannen metalen beugel dicht moet klappen als een muis tegen een metalen pen aankomt, voldoet prima. Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook. Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen. Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken.


Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten waar je. Onderschat ook de kracht niet om . Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood.


Dus een ouderwetse muizenval voldoet prima, wat lokvoer erop en ze vangen zichzelf, bijkomend voordeel, geen muizenlijkjes overal in het huis wat . Muizen hebben een zachte, bruingrijze vacht en relatief grote oren en ogen. De staart is geschubd en net zo lang als het lichaam. Muizen eten alles wat ze tegenkomen , maar hebben wel hun voorkeur. Muizen knagen, poepen en piesen aan één stuk door, en het zijn dan ook onhygiënische beestjes. Bovendien planten muizen zich razendsnel voort, waardoor in een mum van tijd een heuse muizenplaag in je woning kan ontstaan.


Het is dan ook belangrijk om muizen in huis te bestrijden! Hierbij de beste tips ter . RVS gevelrooster tegen muizen.

Voor :uur bestel morgen in huis. Muizen ruiken de aanwezigheid van een kat en blijven dan ver uit de buurt. En die ene muis die het toch nog waagt om binnen te komen, die komt snel genoeg de kat tegen.


Een poes is een goede optie. Muizen in huis kunnen een ware bedreiging vormen voor de gezondheid van de bewoners, omdat muizen bekend staan om hun expertise in het laten bederven van voedsel. De beste oplossingen wat te doen tegen muizen. Met onderstaande informatie krijg je een aantal oplossingen voor . In elk geval werkt een kat zeer effectief tegen muizen , niet omdat ze ze eten, maar vanwege het feit dat muizen prima weten dat ze bang moeten zijn voor een kat (over het algemeen dan). Al het eten in goed afsluitbare hardplastic of glazen containers doen.


Alle muizengaten afdichten met kit, purschuim, etc. Neem een kat (vraag naar een goede muizenjager bij het asiel) Als je gif wil strooien vraag dan een expert om advies. Je wil ze natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben, maar hoe precies? De ziekteverwekker heeft baat bij deze gedragsverandering, is er opzet in het spel?


Een kat vermindert de muizenaantasting op twee manieren. Enerzijds eet hij muizen , anderzijds vluchten muizen naar elders, nadat zij kattengeur ruiken. Indien een kat niet wenselijk of mogelijk is, werken zakjes met muizentarwe ook goed tegen muizen en dus indirect tegen trips.


Jouw fretten eten toch geen muizen op? En muizen zijn instinktief baang voor katten geur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.