vrijdag 24 juli 2015

Strakke tuin ontwerpen

Ontdek en bewaar ideeën over Modern tuinontwerp op Pinterest. Meer ideeën over Modern landschapsontwerp, Moderne tuinen en Zitplaatsen inde tuin. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke.


Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras.

Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp ! Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. De beste tip die ik je mee kan geven is: investeer altijd in een goed idee.


En dan is dit artikel de perfecte bron van inspiratie die je kunt gebruiken in de voorbereiding op je nieuwe tuinplannen. Ben je serieus van plan om met je tuin aan de slag te gaan? In overzicht de beste hoveniers van Nederland en Belgie.


Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden.

Decoratie ideeen en inspiratie voor jouw tuin. Hier vindt je experten voor tuinadvies, projecten en fotos van tuinnen en tuin ontwerpen. Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen , dakterrassen, bestrating, beplanting, rotstuinen en romantische tuinen.


Tuinvoorbeelden bekijken? Neem een kijkje naar onze strakke tuinontwerpen. Contacteer ons voor meer info! Met deze tips en video maak je van tuin een moderne tuin mét sfeer.


Om een tuinontwerp te realiseren zijn verschillende factoren medebepalend. In de eerste plaats uw wensen maar ook de uitstraling van het huis, de hoeveelheid zon en schaduw en eventueel aanwezige elementen die in uw tuin moeten blijven zijn medebepalend. Belangrijk is dat u het hele jaar door van uw tuin kunt.


Geordend is kenmerkend in de vormgeving die in bijna alle strakke tuinontwerpen terugkomt. Eenheid tussen de elementen vormen de basis. Een moderne tuin is een breed begrip waar verschillende benaderingen voor zijn. De strakke tuin is door zijn duidelijke indeling zeer praktisch in gebruik en onderhoud! Het Rullen ziet een moderne tuin als een strakke tuin met veel rechte lijnen in het ontwerp.


Wij maken in ons tuinontwerp veel gebruik van moderne architectuur, wat de tuin een echte eyecatcher maakt. Strakke tuinen beginnen met een goed tuinontwerp.

Het is altijd aan te raden om een hovenier voor deze klus in te schakelen. Het gevaar met het aanleggen van strakke tuinen is dat ze vaak te strak en te minimalistisch worden ingericht. Een hovenier heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van sfeervolle strakke.


Als u een druk leven hebt, dan is een tuin waarin u tot rust kan komen erg prettig. Bekijk snel onze strakke tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.