donderdag 30 juli 2015

Openingstijden zuiderpark zwembad

In zwembad het Zuiderpark kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht.


Bent u benieuwd hoe het . In recreatiezwembad het Zuiderpark is voor iedereen wat te beleven.

Zo is er bijvoorbeeld een glijbaan, een wildwaterbaan en een Turks stoombad. Lekker zwemmen en spetteren doe je in zwembad Zuiderpark ! Durf jij in de wildwaterbaan? Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.


Alle feestdagen gesloten. Controleer openingstijden altijd .

Ik vind het het leukste zwembad in vergelijking met andere baden in de regio. Zwembad Zuiderpark is gewoon een gezellig bad waar ze heel goed op je kinderen letten, wat heel belangrijk is. Verder zijn er gewoon bepaalde openingstijden waar je je aan moet houden. Openingstijden Van september tot mei geopend op zondag van 10. Waar vind je Basic-Fit Zuiderpark Te Den Haag?


Club Zuiderpark ligt gelegen in het park Zuiderpark. Centraal in hartje Den Haag. Naast de sportschool is een zwembad aanwezig.


Ook is er een chinees restaurant, een zalencentrum en een kids speelparadijs. Op loopafstand is winkelcentrum Leyweg in min bereikbaar. Ter orientatie: de gracht in het midden is het Spui, links een stukje Bierkade en de Singelgracht, rechts het Huis van de Zweedse Gezant (afgebroken). In de verte, links van het midden de Nieuwe Kerk en in het midden de Hofkapel (afgebroken).


Dag is begonnen, met sowieso vandaag Nederlandse teams! Check hier het programma en volg de wedstrijden via de liveblog. De kwalificaties zijn al in volle gang en morgen start het hoofdtoernooi!


Donderdag mei ( Hemelvaartsdag).

Houtzagerij open van 11. Zwemmen is lekker en rustgevend. Ga eens kopje onder en vergeet de zorgen voor de dag van morgen.


Geniet jij ook zo van een dagje zwembad ? Voor diverse locaties en lestijden zie onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.