donderdag 30 juli 2015

Zwembad filmpjes

Playmobil film Nederlands Kita – Playmobil Kita – Kinderen leren het alfabet - Duration: 7:15. Amy en Diva en Femke buiten bi het zwembad. Bekijk de eerste beelden van de nieuwe waterglijbaan (meter) van Zwembad de Koekoek in. Heb jij ook altijd al een zeemeermin willen zijn?


In Zwembad De Meerval komen jouw dromen uit. In het buitenbad van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep vond zondag de tweede editie van.

Je A-diploma haal je natuurlijk in zwembad De Meerval te Wijchen. In dit filmpje zie je de. Bedankt voor het abonneren! Playmobil Pool Party film Nederlands – Wij feesten in het zwembad ! Vergeet je dan niet op ons. Playmobil StopMotion FilBram en Juultje Aflevering 7: Naar het zwembad - Duration: 3:19.


Grappige filmpjes en plaatjes over zwembad. Check mijn nieuwe zwembad.

Wat vinden jullie er va. Grote hoogte, klein zwembad. Doe mij maar groot zwembad en gewoon vanaf de rand. Het is hartje zomer en je moet nodig afkoelen. Bouw en verbouw dit coole zomermodel.


Delta Duikteam de duikvereniging voor Alkmaar en omstreken. Met ongeveer 1leden de grootste duikvereniging van Nederland. Voorschoten - Sportfondsen Voorschoten laat via filmpjes weten waarom zwembad Het Wedde open moet blijven.


Op zijn diverse filmpjes geplaatst waarin zij uitleggen waarom het zwembad zo belang. Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Najib Amhali waarschuwt met filmpje van zijn neefje voor verdrinking kinderen. Een oplettende gast zag het gebeuren en wist het jongetje razendsnel uit het water te . Werken zwembad Vita Den Uyt.


Op de werf van zwembad Vita Den Uyt werkt men gestaag verder aan het plaatsen van. Zelfs in de sneeuw zien we . Zwembad -aan-boord In een vliegtuig zit je normaal droog. Niet gek dus dat de passagiers van een vlucht van Los Angeles naar Melbourne raar opkeken toen het in hun dubbeldeks-toestel ineens begon te regenen!

Omdraaien Binnen een mum van tijd stond het gangpad van de onderste cabine vol water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.