donderdag 23 juli 2015

Hekken huren

Bouwhekken huren tegen een scherpe prijs. Wij verhuren hoog hekwerk en lage afrastering (evt. met zeil). Nadar hekken huren per week bij Boels. PER WEEK1-weken PER WEEKna weken. BDR = Brand-Diefstal Regeling.


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Ontvang direct een offerte voor huur of koop van bouwhekken, dranghekken en stage barriers. Online huren bij Euro Rent gaat snel en eenvoudig! Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! Huur bij Euro Rent bouwhekken.


Wij geven tot korting indien bouwhekken een hekwerkdoek met Euro Rent logo dragen! Wij hebben ook bouwhekken met brandvertragend zeil te huur. Je mist daarbij het mooie design, maar je krijgt wel extra functionaliteit terug.


Deze hekken met brandvertragend zeil kun je bijvoorbeeld gebruiken om het terrein van het evenement mee af te zetten.

Mocht er onverhoopt brand uitbreken buiten het terrein, dan . Technische omschrijving:Werfhekken om uw bouwplaats of evenement tijdelijk te omheinen. Hoogte m, lengte m. Voeten en klemmen gratis inbegrepen! Mogelijkheid tot het blinderen van de werfhekkens met zwarte dekzeilen voor werfhekkens. Bij huur van een volle bok hekkens (of 30) en bij bevestiging van . Wilt u bouwhekken kopen of huren ? Heras Mobile biedt kwalitatief tijdelijk hekwerk voor bouw, infrastructuur, overheden en evenementen.


Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een langere levensduur. Eenvoudig en voordelig huren bij Dekker Verhuur. Beveiliging begint bij Heras met de juiste omheining-afrastering. Heras produceert en levert van bouwhek tot totaaloplossing. Bekijk hoe Heras bijdraagt.


Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en plaatsen van Hekwerk voor Evenementen en festivals. Ruud Verschoor Verhuur bv levert onder anderen: Hekken , veiligheidsvoorzieningen, bouwhekken, vlaggenmasten, containers, kantoor units en dranghekken. Doordat je een hek huurt, voorkom je ongewilde pottenkijkers of gedrang.


De hekken die je huurt zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten.

Je huurt dus precies wat je nodig hebt. Freyja is de juiste partner voor verhuur en verkoop van innovatieve evenementen - en bouw hekwerk producten. Wij kunnen uw wensen snel en flexibel uitvoeren. Bent u op zoek naar fijnmazige anti Climb bouwhekken op uw bouwplaats? Nemaco Verhuur is de specialist in de verhuur van tijdelijke hekwerken.


Het is bij ons mogelijk om de hekken snel op uw bouwlocatie te leveren. Ook kunnen we montage en demontage regelen voor u, tegen zeer concurrerende prijzen. Met de bouwhekken van Lekkerkerker weet u zeker dat u uw bouwlocatie veiligstelt. Hierbij kunt u rekenen op bouwhekken met de nodige kwaliteit.


De bouwhekken die wij te huur. Met een groot aanbod bouwhekken en dranghekken, zowel hoge als lage hekwerken biedt RECO u afrastering aan voor vrijwel elk type project. De standaard bouwhekken hebben een lengte van 50m en zijn voorzien van een kunststof voet.


Webo Webo Verhuur is de specialist op het gebied van evenementenhekken verhuren. Wanneer u een (buurt)feest, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.