vrijdag 31 juli 2015

Graszoden prijs m2

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze graszoden ? Topkwaliteit graszoden kopen al vanaf € per m! Direct leverbaar wegens eigen voorraad! Graszoden kopen bij Graszoden Online. Wilt u graag graszoden kopen , laten bezorgen of juist laten leggen?

Bekijk onze scherpe prijzen en vele mogelijkheden. De prijs van uw grasmat De kostprijs van de graszoden hangt af van drie factoren : hoeveel vierkante meters heeft u nodig? Wilt u uw graszoden zelf leggen, dan kunt u de kosten van uw grasmat direct zelf berekenen met de rekentool hiernaast.


Bezorgplaats, Grasveld van m, Grasveld van 1m. Doordat wij op zeer grote schaal werken, kunnen wij onze service aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Wij hanteren grasmatten prijzen vanaf € per m².


In het voortraject zorgen wij. Bij zowel het aanleggen als het verwijderen van gras geldt: hoe groter een gazon, hoe lager de prijs per mis.

Je koopt dan alleen de graszoden en je betaalt niet voor de kosten van een hovenier. Hoewel de prijs voor het aanleggen van een gazon relatief goedkoop is vergeleken met de rest van uw tuinaanleg, is het prettig om van tevoren te weten wat het u ongeveer gaat kosten. Hieronder ziet u een overzicht van de kosten voor het laten plaatsen van graszoden. Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2.


Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Gazon is beter bestand tegen hogere belasting en betreding. Kortoeen robuust type gazon voor meerdere doeleinden.


Bestel Basic graszoden online in onze webwinkel of telefonisch voor de prijs van € per vierkante meter. Frisgroene graszoden van egale kwaliteit type speelgazon. Gras wat tegen een stootje kan. De graszode voor de professional en een mooi strak gazon waar u vanaf uw tuinstoel heerlijk van kan genieten.


Premium graszoden € per m2. Een mooi aanzicht in uw. Doordat de graszoden direct van onze velden komen, kunnen we een directe en snelle levering hanteren.


Bestel eenvoudig via onze webshop uw graszoden voor een voor een scherpe prijs en krijg deze snel en direct thuis geleverd. Grasmatten al vanaf € per m!

Aarde € per kruiwagen als we dit moeten mee brengen. AA-kwaliteit graszoden tegen de scherpste prijs. Regio Gistel Hoeveel kostten die als je ze zelf legt? Kun je hier soms fotos opzetten aub?


Alvast bedankt voor jullie antwoorden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.