vrijdag 24 juli 2015

Hondenvlooien bestrijden

Vlooien bij de hond is een veel voorkomend probleem. Artikel over vlooien , vlooienbestrijding en vlooienpreventie. Hondenvlooien bestrijden is een lastige klus. Uw hond snuffelt nu eenmaal graag rond en daardoor is de kans op vlooien groter.


Maar is het verstandig om zelf te gaan bestrijden? Op deze site geven we u tips en advies om vlooien bij mensen, honden, katten en andere dieren te bestrijden.

De ongediertebestrijdingspecialist weet raad. Met deze tips gegarandeerd resultaat bij vlooien bestrijden op je hon kat en in huis. Je bent te laat met het bestrijden van vlooien in je huis. Zij kunnen de plaag in zijn totaliteit bestrijden. Onze bestrijders maken namelijk gebruik . Lees hier over vlooien herkennen en vlooien bestrijden.


Heb jij een vlooienplaag in huis, maar wil je geen chemische middelen gebruiken? Hier lees je hoe je op natuurlijke wijze aan de slag kunt gaan om vlooien succesvol te verslaan. De hond zit onder de vlooien en u hebt honden vlooien in huis.

Een snelle oplossing dat is waar u bij gebaat bent. Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien. Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag. Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij . Vraag uw dierenarts naar een geschikt product om vlooien te bestrijden.


De meeste vlooienbandjes zijn niet meer effectief. Meestal worden nu producten aangeraden die u een keer per maand in de nek van het dier moet aanbrengen. Er bestaan ook middelen die met de maaltijd worden gegeven en de voortplanting van . Ook stimuleert verse knoflook de leverfunctie en helpt het het lichaam bij de ontgifting op celniveau. Verder verlaagt de knoflook het bloedcholesterolgehalte en helpt het . De andere stadia zoals vlooienlarfjes, vlooien eitjes (zie levenscyclus) bevinden zich in de directe omgeving van uw hond. Indien u alleen de volwassen vlooien op uw hond behandelt, pakt u dan ook slecht een klein gedeelte van de totale populatie.


U kunt vlooien het best bestrijden door te voorkomen dat ze zich gaan. Als dierenarts krijgen wij dagelijks vragen over vlooien , en vooral over de bestrijding van vlooien bij de hond en de kat. Een vlooienplaag vormt immers nog steeds de grote schrik voor veel huisdiereigenaren. Krijg jij ook jeuk bij het horen van het woord vlooien ? Hoe komt je dier aan een vlooienbesmetting.


Hoe herkent u vlooien in huis en hoe kunt u een vlooienplaag het best bestrijden.

Je komt terug van een heerlijke zomervakantie. Je huisdieren staan te springen om je weer te zien al zijn ze goed verzorgd door je buren. Maar echt schoongemaakt in je huis is er niet. Grote kans dat niet alleen je huisdieren.


Er zijn voor honden ook diverse shampoos tegen vlooien verkrijgbaar, bijvoorbeeld de Defencare shampoo en Exil Tick Off Wash Away (beide niet geschikt voor katten!). Deze zijn echter alleen geschikt als aanvullend middel bij de bestrijding van vlooien , omdat ze slechts korte tijd werkzaam zijn en dus . We hebben sinds kort vlooien ontdekt bij onze kat en hon ik heb ze waarschijnlijk meegenomen van een cliĆ«nt van mij hun hond is dood gegaan en toen hadden hun ook last van een vlooienplaag in huis. Heeft u last van vlooien ? Rentokil geeft u advies over vlooienbestrijding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.