woensdag 29 juli 2015

Fietsenstalling smakkelaarsveld

Het Smakkelaarsveld is van oudsher de toegang tot de historische binnenstad. De afgelopen jaren ging het Smakkelaarsveld regelmatig op de schop om kabels en leidingen te vernieuwen en te verleggen. Alle informatie over de verschillende soorten fietsenstallingen , abonnementen en tarieven. Met de ingebruikname van een nieuwe bewaakte fietsenstalling aanstaande maandag kunnen gebruikers van de Noorderstalling onder het station voortaan hun fiets op het Smakkelaarsveld stallen.


Vanaf dinsdag november kunnen in de Noorderstalling alleen nog fietsen worden opgehaald. Het abonnement voor de Smakkelaarsveld stalling kunt u ook in de Stationsplein stalling gebruiken.

Ik heb een abonnement voor de stalling aan de Sijpesteijnkade. Kan ik deze ook in de Stationsplein . De gemeente Utrecht, ProRail en NS bouwen de Stationspleinstalling om het Centraal Station goed bereikbaar te maken. Een zee van lege plaatsen vlak bij de sporen (de kortste route is door de van Sijpesteijn tunnel naar de westelijke ingang van de Noordertunnel). Het enige nadeel: het invoegen bij het verlaten van de stalling, met . Er komt een tijdelijke fietsenstalling op het Smakkelaarsveld in Utrecht.


Het plan voor een bibliotheek op deze plek is voorlopig van de baan. Er is daarom ruimte voor een andere invulling. Er komen dus meerdere verdiepingen.

De nieuwe stalling komt boven de bestaande stalling. Alle stallingen en kluizen in uw gemeente op éeacuten kaart. Stal uw fiets veilig in een bewaakte stalling of kluis en voorkom diefstal.


Volgende week maandag zijn de rekken tegenover de inmiddels gesloten fietsenloods aan de beurt. De maandag erop (september) moeten de rekken naast de bewaakte stalling op het Smakkelaarsveld (de stalling binnen de zwarte rekken) plaatsmaken. De bewaakte stalling blijft voorlopig nog staan. Wanneer de fietsenstalling gereed is, is dat verleden tijd.


Dan ligt er een doorgaande fietsroute van het Smakkelaarsveld richting de Moreelsebrug. Met op- en afritten zijn de verdieping erboven en eronder bereikbaar. Alleen de laatste meters moet je lopen. Het plein bovenop de stalling wordt het domein . Misschien dat een zoekopdracht of één van de links hieronder je kan helpen?


Zoek naar: Nu op wijlimburg. Veiligheidsregio Limburg-Noord: Verwerving Waterhaakarmbakken (WAH). Geen overdekte wielerpiste op Cauberg (Valkenburg). Bouwers Amber Alert (Netpresenter Beek) . Het Vredenburg sluit weer aan op de herstelde Catharijnesingel en loopt via een nieuw kruispunt naar het Smakkelaarsveld en de OV-terminal.


In de kelder zit een openbare fietsenstalling en is ruimte voor winkels.

Minder mensen weten dat er het plein tussen Vredenburg en het Centraal Station mee wordt aangeduid. Je weet wel, dat plein met de gigantische fietsenstalling. Ook deze plek heeft weer een intrigerende naawant waar . Fietsenstalling Janskerkhof (Pop Up Parking).


Oplevering van het eerste deel van de fietsenstalling Stationsplein Oost (SPO) is met een jaar vertraag aldus het college. Dit is teleurstellend omdat nu de fietsenstallingen op het Smakkelaarsveld langer in bedrijf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.