dinsdag 28 juli 2015

Brandslang koppeling

Aluminium storz koppelingen , verloopkoppelingen en blindkappen. DeBrandweershop heeft een compleet assortiment slangkoppelingen en brandslangen. Storz koppelingen met NBR afdichtingsringen. Verschillende takken van industrie, zoals de mijnbouw, steengroeven, mineraalverwerking, metaal- en cementproductie en energieopwekkende industrieën maken regelmatig gebruik van Perrot koppelingen , DSP koppelingen ,. Deze goede brandslang is gemaakt voor een waterpomp of voor een brandwater pomp.


De slang heeft een lengte van meter en heeft een PVC bovenlaag waardoor de slang beschermd wordt van beschadigingen.

Dit zijn koppelingen die vooral door de brandweer of bij brandslangen worden gebruikt, DSP is een gestandariseerde maat in België. Zelfmonteerbare hulskoppelingen met draadaansluiting. Stoomkoppeling type “Boss”.


Speciaal ontwikkelde slang voor de brandweer, bestand tegen extra hoge druk, geheel volgens DIN. Neemt na oprollen nauwelijks ruimte in. Rubberen slangen zijn geschikt voor intensief gebruik.


Geweven brandslangen hebben een laag wrijvingsverlies. De meeste slangen zijn meter lang.

Ze zijn te verkrijgen in verschillende doorsnedes. In België maakt men voor de koppeling. Dit type koppeling wordt voornamelijk gebruikt bij de brandweer in veel Europese landen en ook voor industriële toepassingen. Een storzkoppeling op een mm brandslang.


De koppeling bestaat uit twee identieke delen (halve storzkoppeling) die in elkaar gedraaid kunnen worden net als een bajonetsluiting. Voorzien van gebendelde aluminium Storzkoppeling. Toepassing : brandbestrijding.


Persslang VCM diameter mm lengte meter. Buitenkant bekleed met polyurethaan. Voering uit hoogwaardig synthetisch rubber. Brandslang m met STORZ - koppeling (NAx2). Voor iedereen een voordeel.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Vind brandslang op Marktplaats. De maximale diameter van een brandslanghaspel is 1” en de minimale opbrengst van een brandslanghaspel is vastgesteld op 2liter per minuut. In Nederland wordt gewerkt met Storz .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.