dinsdag 28 juli 2015

Overkapping balkon

Met de balkon overkapping profiteer je meer van je ruimte buiten en blijven de spullen droog zodat het minder vies wordt in najaar en winter. Kies je nu voor doek of een glazen afdak waar vergunning voor nodig is? Lekker droog zitten en uit de zon. De balkon overkapping is zowel handig in de zomer als in de koudere.


De terrasoverkappingen kunnen perfect op uw dakterras of balkon geïntegreerd worden. Zo doen ze ook dienst als zonwering voor binnen.

Screen voor uw overkapping , veranda, blokhut of balkon. Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en biedt visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Glazen terrasoverkapping bij woning met balkon. Deze klant had een balkon tegen de achtergevel.


Wij hebben de terrasoverkapping in een “ L” vorm tegen de achtergevel en tegen het balkon gemonteerd. Een goede terrasoverkapping bied je de mogelijkheid om nog meer te genieten van je tuin. Tijdens een zomerse dag waarop een enkele regenbui valt, maar die aangename temperaturen heeft, ben je steeds bezig met het naar buiten en weer naar binnen slepen van je tuinmeubilair.

Heb je een goed gebouwde . Op het balkon van dit appartementencomplex in Didam hebben we vier overkappingen gesitueerd aan de bestaande constructie. Geniet van uw terras welke tegen weer en wind beschermd is! Met een terrasoverkapping van glas kunt u uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan. Natuurlijk zijn alle glaswanden ook los te koop voor balkonafscheiding of het afschermen van een deel van uw tuin of terras. Glazen overkappingen zijn verkrijgbaar is vele soorten en maten.


Alle glaswanden worden op maat . Robuuste modellen of slanke maar sterke designconstructies. Juist door de vele verschijningsvormen is de glazen overkapping in bijna elke denkbare omgeving toepasbaar. Een balkon voorzien van glas is niet alleen smaakvol en mooi, het biedt ook vele praktische voordelen. Of nou het winter, herfst, lente of zomer is: u kunt altijd op uw balkon zitten. Ter Huurne is expert in het creëren van regen- en windvrije terrassen en balkons.


Onze glassystemen zijn zeer eenvoudig te bedienen. Maak je tuin af met een overkapping of plaats zonwering om tijdens warme zomerdagen van de zon te genieten. Bestel gemakkelijk online.


Ik bezit een huis met woonlagen:De bgg is een garage van mtr lang en meter breedDe eerste etage. Als een terras op het volle zuiden is gericht, kan een lichtdichte overkapping juist handig zijn als zonwering.

Op de KNSM laan in Amsterdam hebben wij een aantal textiel overkappingen geplaatst. Als u over een balkon beschikt, is dat een voorrecht. U hebt een prachtig terras met fantastisch uitzicht.


Hier kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zonnewarmte – tot laat in het najaar. U kunt er het hele jaar door zitten als u kiest voor balkonbeglazing van Jumbo. Beglazing waarmee u uw uitzicht, uw vrijheid en de . Uitgekeken op je oude bankstel? Op Marktplaats is hij zo verkocht.


Ik heb een koophuis met een flink balkon eraan vast. Nou wil ik het balkon regenwaterdicht maken d. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.