donderdag 30 juli 2015

Plantenvoeding korrels

Deze groene korrel voedt je plant de eerste maanden en geeft het een luchtige voedingsbodem. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 1dagen. Osmocote korrelsWat is Osmocote?


De vloeibare was toen ook 4 die korrels zijn inderdaad goedkoper, maar is de samenstelling hetzelfde? De bekende samenstelling, dus misschien een alternatief voor de bekende, maar steeds verder verdunde en duurder wordende Degro universele plantenvoeding van de Aldi, Jan wat denk jij, .

Van conventionele plantenvoeding heb je doorgaans minimaal twee flessen nodig, een met meer stikstof voor de groeifase en een tweede met naar verhouding meer fosfor en kalium voor de bloeifase. Vertafort korrels bevatten alle meststoffen in één enkel product. Wanneer je je aarde aan het begin van . Een compleet nieuwe biologische manier van voeding geven aan de plant “time release” korrels ! OPF Granulaat is een snel werkende meststof die zowel volvelds als in rijenbemesting kan worden toegediend. De korrels lossen matig snel op in water en geven de plant een gebalanceerde bemesting gedurende meerdere weken. Je kunt er tevens gratis een handige Plantenwijzer aanvragen.


Fotomateriaal Hortensia in optimale bloei met plantenvoeding.

Dit helpt de gezondheid van je planten te behouden en te verbeteren. Plantenvoeding is verkrijgbaar in verschillende varianten: korrels , vloeibaar en . Meng de verpakking van 100g met aarde . Koop of Verkoop korrels op Marktplaats. Zeer zachte en snelwerkende kalk met magnesium.


Gemakkelijk uit te strooien. Kan toegepast worden van januari tot december. Korrelkalken in het AVEVE- assortiment: Dolokorn ZBW MgO Natuurlijk droog product verkregen door het drogen, malen en granuleren van dolomiet met als essentieel bestanddeel . Een hooggeconcentreerde, chloorarme kalimeststof in sulfaatvorm en daarom geschikt voor alle chloor- of zoutgevoelige gewassen. Kaliumsulfaat korrel. Een goed oplosbare minerale fosfaatmeststof die gevormd wordt uit ammoniak en fosforzuur.


DAP bevat P2O(fosfaat) en N (stikstof). Tripelsuperfosfaat TSP Deze fosfaatmeststof met stevige korrel is volledig oplosbaar in water waardoor het snel door de plant kan opgenomen worden. Toch kunnen problemen optreden bij heel jonge kinderen, wanneer een hele zuigfles per vergissing wordt aangemaakt met de verdunde plantenvoeding.


Geschikt voor, Bloeiende plant, Potplanten. Artikelvoordeel, Langwerkende hoogwaardige voedingskorrels voor terras- en balkonplanten.

Geeft maanden geleidelijk voeding af dus maar 1x voeden per seizoen. Er zijn verschillende soorten voeding in de vorm van kunstmest verkrijgbaar: vloeibaar, korrels of staafjes. Onze voorkeur gaat uit naar vloeibare voeding, gebruik hiervoor het dopje voor de juiste dosering.


Deze staat vermeld op de verpakking van de plantenvoeding. Gebruik hierbij nooit meer dan vermeld. Pokon Kamerplanten Voeding 500ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.