vrijdag 31 juli 2015

Huisje van hout in noordwijk

Droom weg achter de duinen van Noordwijk. Je kunt dit huisje huren met max. Op loopafstand van zee in een klein, rustig vakantiepark, op ongeveer km van Noordwijk aan Zee.


Huisje van Hout is een zonnig vakantiehuisje achter de duinen in Noordwijk. Hip vakantiehuis aan zee.

Logeren vlak achter de duinen bij Noordwijk of in het bos in Drenthe in één van onze. Het heeft de juiste uitstraling. Lekker weg, genieten van het bos in het mooie Drenthe. Dit leuke Zweedse huis ligt op vlakbij zee in Noordwijk. Er zijn fietsen met kinderzitjes en barbecue!


Zowel als zelf te monteren bouwpakket als sleutelklare woning. De huizen worden gemaakt van. Zowel in Noordwijk als in Zeeland zijn Huisjes van Hout te huur (via particulieren ).

Dit vakantiehuisje van hout ligt vlakbij de duinen van Noordwijk aan zee. Een leuke plek voor een vakantie aan zee. Geschikt voor maximaal personen.


Of ik een keer wilde logeren in haar huisje van hout in Noordwijk , vroeg Tamira van Woerden mij vorig jaar. Tamira en haar man verhuren een super schattig houten vakantiehuisje in Noordwijk. Wat een geweldig leuk huisje om te zien!


Dat klinkt toch als een perfect plekje voor een lang . Weer zo een fijn logeeradres die ik graag met jullie wil delen! Deze werd afgewerkt met Jotun Demidekk Ultimate, zowel binnen als buiten. Wil je genieten van het stran de duinen en de zee, maar ook van de rust en de luxe van een prachtig tijdelijke eigen plek, dan is vakantie in dit huis echt heerlijk. De leuke inrichting is helemaal van deze tijd en zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Daar staat deze nieuwe Zweedse houten stuga met tuin rondom en een veranda op het zuiden.


Wilt u weten waar het huisje ligt? En toffe kringloopvonsten gedaan! En omdat zowel het vakantiehuis als de omgeving enorm zijn bevallen, deel ik graag deze heerlijke tips met je. In de zomer zwaai je de .

Voor zowel interieurfreaks . Vakantiehuis Strand en Kust dichtbij Noordwijk aan Zee. Eenmaal op het bungalowpark aangekomen keken we onze ogen uit. Het is een prachtig houten huis met een ruime tuin die omheind is met een schapenhek en heeft een super leuke oprit bedekt met schelpjes. Bovenden staan langs het huis. Finally the weekend arrived and we really enjoyed our stay there!


Look at the pictures and judge for yourself. Tamira, the owner, really put an effort in to every little detail. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. Genieten van de Hollandse kust in alle seizoenen!


Vakantie vieren in Nederlan er zijn veel leuke plekken om naar toe te gaan. Bijzonder Plekje verzameld allerlei unieke hotspots op haar website en heeft nu ook een boek uitgebracht. Lovely beach cottage near dunes and sea.


Our luxurious cottage “Stuga Noordwijk ” is located close to wonderful dunes (1meters) and the sea (minutes walk through the forest and the dunes) with an open view on a surprise field of a bulb grower.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.