vrijdag 31 juli 2015

Walibi village zwembad

Wat is een overnachting in een vakantiepark nou zonder plons in het water? Voor de allerkleinste waterratten is er een peuterbadje aanwezig. Neem je zwemspullen dus mee.


En oh ja, de toegang is gratis als . Het zwembad is erg saai.

Hangt niet eens een wc rol houder en de vieze pleisters liggen in het water. Erg saai niks te beleven en geen toezicht. Voor kinderen dus totaal geen optie. Wel onwijs leuke dagen gehad in walibi vanwege de Fright Nights maar al met al veelste veel geld betaald voor wat je . Een van onze bestsellers in Biddinghuizen!


In het attractiepark vindt u een binnenzwembad en een recreatieruimte. Walibi Village ligt in het pretpark Walibi, waar u gratis toegang tot hebt.

Elk huis heeft een eigen terras en een kitchenette met een eethoek. Cultuur, shoppen, natuur en strand. Zo is er het overdekte zwembad met kinderbad dat iedere dag is geopend (op eigen risico, zonder toezicht) en het self service restaurant waar u overheerlijke pizza's en plate service gerechten kunt eten.


Walibi Holland is actie, actie en nog eens actie! Verder is er een overdekt verwarmd zwembad met glijbaan en peuterbadje voor de allerkleinsten. Bovendien geniet u hier ook van een lekker ontbijtbuffet als u dit wenst. Zo is er een overdekt zwembad aanwezig en kunt u fietsen huren bij de receptie om de omgeving te verkennen.


In de lounge van het vakantiepark kunt u bij de open haard genieten van een drankje. Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele . Bijvoorbeeld in het overdekte en verwarmde zwembad.


Of natuurlijk in een van de vele attracties, zoals in de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux. Daarnaast mag er ook onbeperkt gebruik worden gemaakt van het overdekte zwembad op het vakantiepark. Van restaurants en zwembad tot Wi-Fi en de relaxte Lounge.


Genieten was nog nooit zo makkelijk!

In het voor-en naseizoen kunt u tijdens de weekenden gebruik maken van het zelfbedieningsrestaurant de W. In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties (bij voldoende bezetting) is het restaurant elke dag geopend. Heb jij na één dag nog niet genoeg van Walibi en de Halloween Fright Nights? In de omgeving van Biddinghuizen is ook veel te doen.


Deze comforthuisjes zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.