dinsdag 28 juli 2015

Dagje port zelande

Ook voor een dag bent u welkom bij ons. Snelle stromingen, bochten, hobbels. Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan.


In het veilige Kinder-doe-bad hebben de . In subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken!

De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals . Verblijft u niet in Center Parcs maar wilt u wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. De ideale locatie, ook voor een dagje uit in alle weersomstandigheden!


De Compilatie Aqua Mundo (Zwembad) Centerparcs Port Zelande. Met: De Glijbanen, Turbotunnel. Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen?


In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken.

Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Het park is gelegen aan een van de mooiste stranden van Nederland én het Grevelingenmeer. Port Zélande is dé plek voor een ideaal dagje uit met de kinderen.


En het park biedt een scala aan buitenactiviteiten om je nooit te vervelen. Wij zijn een dagje Center Parcs gaan zwemmen in Port Zelande. Wat direct opvalt is dat het zwembad veel te druk is.


Ze zouden er gemakkelijk een stuk aan vast kunnen bouwen. De bediening bij de zwemmers snackbar is waardeloos zo traag. Maar het goede nieuws: prima . Kaart en route voor Port Zelande op UitMetKinderen voro een fijne bestemming, route en kaart. Maak van een dagje uit een dagje vakantie! U vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildw.


Zonaanbidders zijn zo aan het strand voor een dagje bruinbakken. Op het park zelf is ook genoeg waterplezier. Het Aqua Mundo heeft een superspannende Turbo Tunnel waar je op een band afdaalt. Bezoek ook het Deltapark Neeltje Jans waar je alle informatie krijgt over .

Liever een dagje zwemmen? Het zwembad heeft voor iedereen iets te bieden. Daarnaast is er voor de oudere zwemmers onder andere haast 1meter aan glijbaan! Voor de echte waaghalzen onder ons .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.