donderdag 29 oktober 2015

Amerikaanse tulpenboom

Hij kan daar meer dan m hoog worden. Beide horen wel tot de magnoliafamilie. Bijzonder zijn de evenwichtige, snelle . Snelgroeiende boom met een kaarsrechte stam.


De kroonvorm is eerst smal, later kegelvormig.

Bij oude bomen spreiden de takken zich zodat een breed ovale kroon. De stam is lichtgrijs tot grijs en krijgt bij ouder worden ondiepe groeven. Liriodendron is een geslacht van planten uit de Tulpenboomfamilie. Stagrijs, later ondiep gegroefd. Blad: groen, lobbig, gele herfstkleur.


Vruchten: lang, kegelvormig. Sierwaarde: bloem, vrucht, herfstkleur, blad.

Het is een snelgroeiende boom met van nature een mooie regelmatige kroon. De volwassen hoogte van deze grote boom is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr. Heeft een opvallende bladkleur. Magnoliaceae - magnoliafamilie.


Door de grove vertakkingen ontstaat een speelse groeiwijze. Amerikaanse tulpenboom ). Het blad is 4-lobbig , ruim 15 . Areaal: oostelijk deel van N- . Naturalis Biodiversity Center). AMERIKAANSE TULPENBOOM bij de ingang van BRINKGREVEN.


Deze boom wordt zeer opvallend geel in de herfst. Alkmaarderhout en Westerhout gemaakt door TripAdvisor-leden. De Tulpenboom is inheems in zuidoosten van de Verenigde Staten, haar mooie bloemen, lichtgeel gekleurd met oranje lijken op grote tulpen.


Er werd steeds gewerkt aan het bijhouden van een mooi plantenassortiment.

Troostwijk verkoopt amerikaanse tulpenboom in pot voor Tree Nursery, Grote Bomen Rijndijk B. Online veiling van Overige bomen, planten. De hoogte na jaar is meter. Deze plant is zeer winterhard. Zij kregen de prijs als blijk van waardering voor hun vrijwilligerswerk in het kader van het . De bloeiperiode is juni.


Beschikbaarheid: In voorraad. Gezonde boom die weinig vatbaar is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.