vrijdag 30 oktober 2015

Veranda lichtkoepel

Wilt u zo veel mogelijk zonlicht behouden in de ruimte naast uw veranda. Kies dan voor een Star-Sky vlakkelichtkoepel. De glazen lichtkoepel heeft geen onderbrekende stijlen waardoor nog meer daglicht wordt . De isolatiewaarden van een lichtkoepel kunnen nogal uiteenlopen.


Bedenk daarbij dat niet elke situatie een isolerende werking nodig heeft.

Bij een carport, veranda of overkapping is een enkelwandige koepel genoeg. Binnenshuis heeft u een dubbelwandige lichtkoepel nodig. Als u nog meer isolatie wilt dan neemt u een . Bij Abrigo kunt u natuurlijk ook terecht voor een veranda met een platdak, voorzien van eventueel kunststof (polycarbonaat) lichtkoepels of lichtstraten van gelaagd veiligheids glas in diverse maten. Deze daken worden geplakt met EPDM dakbedekking om het waterdicht te maken, EPDM is rubberachtig en zwart van kleur . De afmetingen van de lichtkoepel in de woonkamer zijn bij meter.


Ook hebben we aan de achterzijde van de woning voor een verandadak van ruim meter gezorg met daarin lichtkoepels van het type zadeldak.

Het resultaat is een prachtige lichte omgeving in zowel de huiskamer als op de veranda. De VELUX lichtkoepel brengt daglicht en frisse lucht onder het platte dak. Veranda met screen -97-.


Afmetingen: x 1cm. Lichtkoepel voor plat dak 1x cm. Materiaal: Hard glas plaat. Wilt u extra licht in uw aanbouwveranda of houten overkapping met plat dak? Met deze zeer strakke daglichtmodule creert u enorm veel licht in uw terrasoverkapping.


Lichtkoepels en lichtstraten maken het mogelijk om het licht dieper in de woning te halen. Ook in de woning krijg je zo een heerlijk buitengevoel. Je ziet de blauwe hemel, de wolkjes die voorbijdrijven of de regen die zachtjes op het glas drupt. Met een lichtstraat in het dak van uw veranda zet u het ruimtelijk gevoel in de verf. Bovendien is een lichtstraat of lichtkoepel gewoon heel erg mooi.


Holland Houtbouw produceert en plaatst de mooiste houten veranda en. Klassieke houten veranda aan huis met plat dak lichtkoepel lichtstraat van lariks.

Landelijke klassieke houten veranda terrasoverkapping bouwen aan huis met plat dak en . U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda ? Het daklicht is zeer laag en vrijwel niet zichtbaar vanaf het maaiveld. De montage is eenvoudig omdat het glas reeds op de opstand is . Heerlijke lange avonden in uw tuin genieten in de veranda bij de kachel? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek de lichtkoepels , lichtstraten, verandasystemen, gevelpanelen en kunststofplaten van Skylux. Informatie en inspiratie voor meer daglicht in huis.


Door snelle cnc gestuurde machines toe te passen zijn wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.