vrijdag 23 oktober 2015

Partytent wit

De partytent heeft afmetingen van 3xmeter en is meter hoog. De doorloophoogte bedraagt meter. De party tent is ideaal voor een buiten activiteit zoals.


Garden Royal partytent 3xmeter wit met zijwanden. Beide zijwanden zijn voorzien van vensters. In vele maten, ook met zijwanden.

Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel direct online! Partytenten koop je eenvoudig online bij bol. Voor partytenten en alle andere mogelijke tenten komt u naar de tentenspecialist van Nederland: De Wit in Schijndel.


Bestellen in de webshop kan ook. Met deze riante witte partytent XL heb je alle ruimte en mogelijkheden. Dit komt onder meer doordat de grote partytent op meerdere manieren kan worden opgezet door de verwisselbare zijwanden.


De tent beschikt over een stevig metalen frame, een waterdicht dak en een wit polyethyleen doek. Of je nu een groot tuinfeest geeft voor je verjaardag, alweer vier dagen op de camping van een festival gaat hangen of lekker gaat kamperen in de Ardennen: een partytent komt altijd van pas. Met deze witte partytent van Garden Plus creëer je in een handomdraai een gezellig schaduwplekje waar je lekker kan relaxen, .

Tip: combineer met de bijhorende zijwanden voor nog meer bescherming tegen weer en wind. Koop of Verkoop partytent wit op Marktplaats. Opvouwbare partytent pop-up 3xkopen doe je online bij Heuts.


Veel keuze tussen partytent en paviljoen! Een partytent is een echte sfeermaker, biedt schaduw en een droge plek. Met deze mooie partytent in de kleur antraciet heb je een unieke tent voor een leuk feestje.


Met een partytent of windscherm kun je op winderige zomerdagen een warme en windstille hoek creëren. Als de zonnestralen daarentegen te heet worden, kan een partytent ook verkoelende schaduw . Bied gratis mee en bepaal zelf de prijs. Het Nederlandse weer laat het niet altijd toe om een feest buiten te organiseren. Voor de inrichting zoals meubilair, verlichting, glazen, servies en buffet apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Easy up partytent 3xincl.


Speciale prijs: € 850. Normale prijs: € 1900. Deze partytent is zeer makkelijk op te bouwen door het harmonica systeem in het frame. De hoogte van de doorgang is instelbaar door middel van de uitschuifbare poten.


Ideaal voor tuinfeesten, camping of gewoon gezellig buiten zitten. Deze tent is geschikt voor eenvoudig en beperkt gebruik.

Het dak en zijwanden van de partytent is gemaakt van waterafstotend materiaal en is eenvoudig op te bouwen middels de kunststof verbindingsstukken. Grote partytent 3xmeter met zijwanden. Een eerste dag € 4een weekend vanaf € 650.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.