maandag 26 oktober 2015

De lockhorst sliedrecht partycentrum

Dit multifunctionele bedrijf verzorgd van bruiloften, partijen, familiefeesten, congressen en bedrijfsfeestjes. Die adellijke sferen gecombineerd met moderne bouwelementen zijn op waardige wijze gecombineerd in de foyer en de zalen van multifunctioneel centrum De. Hieronder vindt u een sfeervideo van onze grootste Ambachtsherenzaal tijdens het kerstdiner op. De Lockhorst is een multifunctionele accommodatie met daarin een bronba sporthal, partycentrum en brasserie.


Capaciteit: - 3personen.

Een kaartfout rapporteren. Iedereen met trouwplannen is welkom van 19. Ben je op zoek naar een mooie . Op zaterdag januari gaan . De kaart kon niet geladen worden - activeer Javascript alstublieft! LOCATIE : PARTYCENTRUM DE LOCKHORST.


Adresgegevens: Sportlaan 1. Achter De Lockhorst is ruime parkeergelegenheid.

Einde afslag neemt u de rotonde drie - kwart. Mozes is een verhaal vol contrasten. Mozes, de man met zoveel verschillende kwaliteiten. Na meter ( verkeerslichten) rechtsaf. Na 2meter neemt u de rotonde drie – kwart.


Organisator Rick de Bruijn (zie foto) van . Met de beste muziek van nu, de guilty pleasures van vroeger én vooral heel veel . Let op: de minimale leeftijd voor dit evenement is jaar oud. Elke editie weer is de zaal bomvol en ook deze keer beloofd het groots te worden. Onder één dak vind je een bronba een sporthal, een brasserie en een partycentrum met een theaterzaal bij elkaar. Bij De Lockhorst kun je genieten van een dagje waterfun!


Bekijk de website van De Lockhorst. Het lidmaatschap van “Crocus” betekent dat er meestal elke eerste woensdagavond van de maand een mooi bloemstuk wordt gemaakt. Er wordt les gegeven door professionele bloemisten, zodat u elke keer met een mooi eigentijds stuk thuis komt.


Den Haag, NH Hotel Atlantic Kijkduin, Deltaplein 20 Plan route. Sliedrecht , partycentrum De Lockhorst.

Leiden , Holiday Inn, Haagse Schouwweg 1 Plan route. Rotterdam, Ahoy, Ahoyweg 1 Plan route.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.