vrijdag 23 oktober 2015

Ratten verjagen

Muizen of ratten in huis komt steeds vaker aan de orde. Gezien de zachte winters van de afgelopen jaren groeit het aantal meldingen van overlast van deze niet genode knaagdieren. Zelf kun je heel veel doen om geen overlast van deze beestjes te krijgen.


Het zit er weer aan te komen… De nachten worden kouder en sommige, noem het nogal vervelende knaagdieren, zoeken hun toevlucht in de schuur, in de garage of wie weet, in jouw slaapkamer. Ratten buiten of in huis voorbij zien schieten, is geen prettige ervaring.

Er zijn allerlei mogelijkheden om ratten te bestrijden. Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen op de markt of je schakelt een professionele ongediertebestrijder in. Wil je zelf ratten bestrijden?


Dat is mogelijk met huismiddeltjes. Heb je nog steeds last van . Apparaten die ratten verjagen met ultrasoon gelui trillingen, geluidsgolven of andere gelijkwaardige eigenschappen werken helaas niet. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er geen direct verband bestaat tussen het gebruik van deze apparatuur en het met succes afschrikken of verjagen van . Handige tips tegen ratten.

Doordat het respect voor het milieu terecht steeds belangrijker wordt, willen veel mensen geen toxische producten gebruiken om ratten te verjagen. Er bestaan dan ook duizend-en-één huis-, tuin- en-keukentips die zouden kunnen helpen om ratten uit uw huis te houden. De effectiviteit van deze . Af en toe is chloor een handig hulpmiddel voor de dierplaagbestrijder, niet vanwege de blekende, schoonmakende of desinfecterende werking, maar om de geurverspreidende eigenschap van het middel. Dit was toevallig deze morgen het geval bij twee objecten met klachten over ratten , in dezelfde gemeente. Een rattenverjager werkt met ultrasoon geluid wat ervoor zorgt dat de ratten verjaagd worden.


We geven een opsomming van voor- en nadelen van ratten verjagen met geluid. Is het een effectieve methode om een rattenplaag te bestrijden ? Hoe weet je waar de ratten zich bevinden? Die her- ken je aan de uitwerpselen of pootafdrukken.


Ga daar dus eerst naar op zoek, voor je iets onderneemt. Nog een tip: een nest her- ken je aan de ronde opening, net groot genoeg om de rat. Deze manieren van ratten bestrijden zijn niet schadelijk voor het milieu en een duurzame manier om van ongedierte zoals een rattenplaag in je huis af te komen.


Eindelijk is de winter om en kan ik stoppen met vogels voederen. Ze zijn leuk om bezig te zien en ik heb er nog geen last van. Maar het is waarschijnlijk .

Ultrasonore trillingen verjagen muizen en ratten niet. In diverse internationale onderzoeken is onomstotelijk komen vast te staan dat knaagdieren onder het gehoor van deze geluidsgolven onverstoorbaar doorgaan met hun normale bezigheden. Zij vertonen geen stress,eten hun voedsel in de . U kunt gebruik maken van rattenvallen of rattengif. Ratten vangen kan op verschillende manieren gebeuren.


Bij het gebruik van al deze middelen bent u nooit voor 1 zeker dat u ook daadwerkelijk van de rattenplaag afkomt. In ons assortiment vindt u alles voor ratten verjagen. Ik heb nu een levende val besteld en begrepen dat ik gevangen rat in de brand moet steken. De mollenverjager is weersbestendig en is zodanig ontworpen dat hij bestand is tegen regen, sneeuw en sproeisystemen. Het gekrijs zou de andere ratten verjagen ? Als iemand een goede oplossing weet dan hoor ik het graag!


Niet echt hygienisch dus! Deze krachtige verjager is geschikt voor zowel het verjagen van muizen als ratten. Door middel van ultrasoon (=voor mensen onhoorbaar) geluid wordt het ongedierte verjaagt.


Het bereik is, zonder obstakels, maar liefst 3vierkante meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.