maandag 26 oktober 2015

Hoge hexel zwembad

Na een week hard werken, wordt het zwembad weer gevuld. Nog een paar dagen en het is weer in gebruik. Wij hebben de afgelopen week groot onderhoud uitgevoerd.


Bent u op zoek naar een bungalowpark met zwembad ? Met een overdekt zwembad van 200mvermaken jong en oud zich prima op ons veelzijdige bungalowpark. Vanuit uw luxe bungalow staat u binnen enkele minuten aan de .

We willen bijna zeggen: Welkom thuis! De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Hoge hexel vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Faciliteiten op het park waren goed. Leuke speeltuintjes, mooi zwembad. Het huisje had schoner gekund. Vooral als je met kleine kinderen komt, die nog op de grond spelen.


Wij zaten in een notariswoning, veel privacy, rustig gelegen, heerlijk!

Zo is er gratis WiFi beschikbaar in de bungalows en in het hoofdgebouw. De waterratten kunnen een duik in het overdekte zwembad met waterglijbaan. Ok is het mogelijk om te beachvolleyballen op het veld of een balletje te . Tevens is dit zwembad door haar ruime afmetingen uitermate . Omdat wij indertijd alleen beschikten over diep water, waren wij genoodzaakt een methodiek te ontwikkelen die voor die tijd en nu nog steeds zeer vernieuwend is. Er zijn inmiddels meerdere zwembaden en . Trek er te voet of met de fiets op uit om de prachtige omgeving te verkennen. Met het uitgebreide fiets- en . Deel dit vakantiepark op facebook.


Dit kleinschalige park ademt luxe en gemoedelijkheid. Buitencentrum Hellendoorn. OVERHEEMPARK HOGE HEXEL Vakantie in luxe bungalows, overdekt zwembad met restaurant, speel- en visvijver. Het park biedt veel faciliteiten en wordt goed onderhouden.


U kunt gratis gebruik maken van het pas vernieuwde zwembad , of buiten op het park gaan waterfietsen, vissen, spelen in één van de grote speeltuinen en nog veel meer . Hoge Hexel ligt bovendien in de prachtige natuur van Twente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.