woensdag 28 oktober 2015

Foto steigerhout

Foto op steigerhout goedkoop – Als beste beoordeeld! Voor iedere smaak dus een passende houtsoort. Kies voor planken horizontaal of verticaal of kies voor een foto of afbeelding uit één geheel.


Bekijk snel de verschillende houtsoorten, maak een . Iedereen kent wel de meubels van steigerhout , zoals tafels, kasten, bedden en andere steigerhout decoratie. Wat veel mensen nog niet weten, is dat je tegenwoordig ook je favoriete foto op steigerhout kunt bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij FotoOpHoutStunter.


Laat je foto op hout afdrukkenDe nieuwe tren je foto printen op hout. Een foto op steigerhout printen? Steigerhout is de trend van het moment!


Van kasten en tafels tot tuinmeubelen, alles wordt tegenwoordig gemaakt van steigerhouten planken. Wij gebruiken dik, geschaafd vurenhout . Wij printen jouw foto in Fine Art kwaliteit direct op de robuuste planken. Onze print specialisten controleren eerst je afbeelding voordat we de foto op hout afdrukken. Zo ben je verzekerd van een superscherp beeld. Voor de productie kiezen we alleen voor de allerbeste materialen zoals eco-vriendelijke inkt.


Het hout dat we gebruiken is FSC en PEFC gekeur met uitzondering van steigerhout. Een tutorial hoe je zelf een foto op hout kan krijgen. Erg eenvoudig en leuk om te doen.


Dit maakt steigerhout een uitermate geschikt materiaal om je foto op te printen. Maak je foto op hout makkelijk en snel. Stoer, ruig, landelijk en industrieel.


Uw foto afgedrukt op een robuust houten paneel met 30mm dikke planken. Standaard met white wash voor mooiere en heldere kleuren. Wij maken elk houten paneel handmatig passend zodat er voor zover mogelijk geen naden door de ogen lopen. Snelle levering en met gratis . Je kunt deze voor binnen en buiten zelf maken met jouw mooiste foto.


Echte oude grenen steigerdelen afmeting 75cm breed 300cm lang extra, stevig onderconstructie grenen 50x70mm! Koop of Verkoop steigerhout op Marktplaats. Laat je een foto op steigerhout afdrukken, dan wil je niet te duur uit zijn.


Lees dit artikel en je weet meer. De klant vertelde mij dit en we spraken af die ene foto nog een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.