donderdag 22 oktober 2015

John deere golfkar

Klik op het plaatje om meer details te zien. Gebruikte E-z-Go golfcar twee zitter incl dak en voorruit incl beugel voor twee golftassen op te kunnen bergen cilinder Robin benzinemotor ,. Golfkar Met gesloten laadbak. John Deere HPX 4xGator. Bij Divaco huurt u snel en voordelig een gator-4-persoons-offroad-4x4- john - deere voor uw binnen- of buitenevenement.


Vraag direct een offerte aan.

Verkoopadvertentie JOHN DEERE E-Z-GO TXT PDS golfkar van Duitsland. Hier kunt u gedetailleerde informatie vinden over ons gehele productassortiment, inclusief voor agrarische, particuliere, commerciƫle, bosbouw- en golfbaanwerkuitrusting. Ruuds deerne op Vakantievieren in stijl!


Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties. Draagvermogen en soepel rijgedrag gecombineerd met nog meer comfort voor u? Onze Gator TX Turf biedt dat allemaal! Een krachtige motor en laadvermogen van 4kg maken van dit . Een enkele dag een gator of golfkar huren of op zoek naar de verhuur van golfkarren of gators voor een periode van enkele weken of maanden? Wij verzorgen de golfkar en gator verhuur vanaf een enkele dag tot aan een paar maanden, u kunt zelf aangeven hoe lang u daar gebruik van wenst .

Verhuurbedrijven van tractors, gators en golfkarren vind je snel op Huren. Een golfkar is een compacte, mobiele wagen waarmee je makkelijk over verschillende terreinen kunt rijden. Daarnaast is de golfkar perfect om te huren wanneer je lichte. Het minst leuke van een holes sessie is het eindeloze geloop naar de golfbal. Het liefst heb je natuurlijk een caddie die al je spullen draagt en een golfkar die je vervoerd.


Niet echt sportief, maar wel ontspannen. Er zijn genoeg Jackass filmpjes te zien waarin men als een dolle rondrijdt met golfkarren , . Aanhanger voor goederen. Wrappen van golfkarren voor branding. Klik hiervoor op de afbeelding voor verdere informatie. Renocar servicegroep biedt u een team van service-specialisten voor onderhoud en reparatie van uw electrocar, golfcar of Elektrotruck, op locatie of in onze eigen werkplaats.


Als servicedealer en verkooppunt voor Noord-Brabant kunnen wij u een aantal gebruikte clubcarvoertuigen aanbieden. Deze voertuigen zijn te bezichtigen op diverse locaties of in onze showroom. In Noord-Brabant verzorgen wij de leveringen, eventuele garantie en service . Club Car golfkarren zijn onderhoudsvriendelijk, zuinig, milieuvriendelijk en voor vele toepassingen inzetbaar. De Club Car Precedent is leverbaar in verschillende.


We beschikken over HPX 4xen 6xgators, dit zijn de alleskunners. In ons altijd wisselende aanbod kunt u o. Twijfelt u tussen het inzetten van een qua gator of golfkar ?

Algemene staat: zeer goed. Technische staat: zeer goed. Optische staat: zeer goed. Referentienummer: V0Serienummer: JOH. Nieuwe of gebruikte Gator op Tractors and Machinery.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.