vrijdag 30 oktober 2015

Jansen glas

Uw glaszetbedrijf voor grote en kleine projecten in alle soorten glas , zowel nieuwbouw als renovatie. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste medewerkers werden aangenomen. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van vlakglas, van het leveren en plaatsen van de modernste isolatieglas soorten tot het vervaardigen van ambachtelijk glas in lood in eigen atelier. Schilderij- en Spiegellijsten.


Wij verkopen spiegel-, schilderij-, foto- en borduurwerklijsten op maat, voorzien van passepartout in diverse kleuren en breedtes.

In onze winkel kunt U de voorbeelden van de lijsten uitzoeken. Tevens leveren wij ontspiegeldglas voor Uw schilderij- of fotolijst. Onze activiteiten bestaan uit nieuwbouw, renovatie, particulieren, raffinaderijen, ziekenhuizen en . De meest volledige site met ruim 66.


Rockanje vindt u op Openingstijden. Overleden, Driebergen, 13. Glas -in-betonwan Messiaskerk.


Als monumentaal kunstenaar maakte hij ook muurschilderingen en ontwierp glas -in-lood- en glas -in-betonramen.

JANSEN , GLAS EN SCHILDERWERKEN J. Learn about working at Gebrs. Join LinkedIn today for free. See who you know at Gebrs.


Naast een jansen glas vind je ook schilder, veeteelt, bouw, groothandel, schoonheidssalon. Groothandel in glasprodukten voor particulieren en bedrijven. Terug naar het overzicht Vorige . Een ruit laten vervangen?


Veiligheidsbeglazingen (letselbeperken brandwerend). Natuurlijk weet je dat alle ruiten in je huis van glas zijn gemaakt. Maar wat dacht je van alle glazendeuren, glazen achterwanden, douchewanden, vitrinekasten, spiegels en glazen . Onze hoofdactiviteit bestaat uit het aanbieden van een onderhoudsprogramma voor de vloeren van onze klanten. Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.


De besloten vennootschap Jansen glas Westvoorne B. Fijn dat je mijn website gevonden hebt.

Met deze site wil ik mezelf en mijn werk presenteren. Ik zelf ben Karin Jansen , woon in Susteren en ben, ofschoon de naam van mijn bedrijf dat niet doet vermoeden, wél getrouwd en heb twee zoons. Jansen is de naam die ik mijn bedrijfje in Susteren heb gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.