vrijdag 30 oktober 2015

Montbretia bollen

Postorderbedrijven die gespecialiseerd zijn in bollen en knollen . Crocosmia bollen kopen voor een bloemenzee in je tuin. Zeker als je meerdere bollen in een groepje plant, heb je in juli en augustus, een zee van gele, oranje of rode bloemen in je tuin. Er zijn kleinbloemige en grootbloemige variëteiten. De bladeren zijn zwaardvormig.


Deze plant kent zijn oorsprong in zuid afrika.

Ze bloeien in de periode juli tot en met september. Controleer daarom de spelling of zoek via ons menu. Koop hier Topkwaliteit tuinproducten. Vandaag besteld = Morgen in huis. Ook vermeerderen ze zich heel snel, waardoor je binnen no-time een mega- groep van deze prachtige bollen hebt staan.


Montbretia bollen kopen? Is het je teveel, dan graaf je ze gewoon op en geef je er een stelletje weg. Wordt meestal in dank aangenomen.

In het eerste jaar van planten is het handig . Er is een tuinwinkeltje in de schuur waar momenteel een groot assortiment voorjaarsbloeiende bollen - en knollen te koop is, o. Bestel deze geweldige bloembollen vandaag nog! Het is een knolgewas met zwaardvormige bladen. De crocosmia heeft meerdere middelgrote felgekleurde bloemen boven elkaar aan d. Crocosmea of te wel montbretia is een bolgewas die van vochtige maar goed gedraineerde grond houdt.


In tegenstelling tot andere bollen kunnen deze gewoon blijven zitten in de grond als de winter aanbreekt. Hij bloeit in juni-september met prachtige rood-oranje bloemen. Zodra montbretia bollen geplant zijn, . Langzaam aan zal deze plant elk jaar iets in volume en bloei toenemen. Je vindt dit artikel in. Zomerbloeiende bloembollen staan erg mooi op terras in potten.


Maar ook in bloemenborders zijn deze zomerse bloembollen goed te gebruiken en geven een prachtig resultaat. Vanaf het voorjaar zijn die bloembollen ook steeds te verkrijgen. Plant de bollen in de tuin of in . Bossige vaste plant met gezond grasachtig blad.


Bloeit in geel-oranje-rode kleuren in juli - september.

Verlangt een warme zonnige standplaats en goed doorlatende grond. Bloembollen zijn onder te verdelen in najaarsbollen en voorjaarsbollen. Najaarsbollen plant je in het najaar en komen uit in het voorjaar. De stevige, smalle, lancetvormige bladeren doen denken aan die van gladiolen.


In de zomer zie je onderandere . De zuivere soort groeit krachtiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.