dinsdag 27 oktober 2015

Vliegende mieren verdelgen

Vliegende mieren kan je opmerken tijdens bepaalde periodes van het jaar, dit heet de bruidsvlucht. Last van vliegende mieren ? Ook zo veel last van die vliegende mieren ? Liesbeth legt uit welke trucjes ze gebruikt om dit probleem voor goed aan te pakken op vraag het aan Liesbeth.

Als je vliegende mieren bestrijden lastig vindt hebben wij nog wat tips voor je. Je zal hierin meerdere stappen moeten ondernemen. Herken de vliegende mier. Wat zijn nou eigenlijk vliegende mieren?


Dat zijn mieren die een paar keer per jaar hun vleugels uitslaan als het mooi weer is. De professioneel opgeleide bestrijdingstechnici van Rentokil kunnen uw probleem met mieren en ander ongedierte in huis oplossen. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Bovendien ondervindt u geen enkele hinder van de . Buiten, binnen, ze zitten overal. Vooral de vliegende mieren kunnen erg vervelend zijn. Hoe kun je mieren het beste bestrijden?


En hoe zorg je dat ze weg blijven? Het bestrijden van mieren kan op verschillende . Bij warme temperaturen is het mogelijk dat een mierenkolonie een mierenplaag wordt. De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet opduiken.


Ontdek hier tips en tricks om mieren te vermijden of te verdelgen. Bij bepaalde soorten mieren vliegen vrouwtjes en mannetjes op een zonnige dag zo hoog mogelijk om te paren. De mannetjes sterven, de bevruchte vrouwtjes bijten hun vleugels.


Maar waar komen ze in godsnaam vandaan en hoe hou je ze buiten? Zoals in de levenswijze van mieren al is beschreven, vindt meestal in het begin van de zomer een paringsvlucht plaats. Dit is het laatste stadium van de cyclus.


De koningin in het nest heeft in tegenstelling tot wat ze het hele seizoen doet, . Deze voelsprieten zijn het voornaamste zintuig waarmee de mier kan ruiken en voelen.

Op dat moment spreken wij over vliegende mieren. Welke schade kunnen mieren aanrichten. Overlast van mieren is een veelvoorkomend probleem in de maanden mei, juni en juli. Wij lichten deze punten . Hieronder leggen we meer uit.


Vertrouw op uw expert in plaagdierbestrijding. Mierennest bestrijden in de tuin. De warmte van de afgelopen dagen zorgt ervoor dat er overal in Vlaanderen een pak meer vliegende mieren zijn. De diertjes zwermen momenteel.


Het is bij wet verboden een mierennest buiten te verdelgen , wat het echt moeilijk maakt om de diertjes buiten te houden. Als het binnen in je huis is, mag je . Na al die middeltjes die hier op de site te vinden zijn geprobeerd te hebben en weinig effect hebben, ben ik er achter gekomen dat mieren niet houden van de spuitbus: remreiniger. Ze kondigen hun komst aan door vele hoopjes aarde te maken in het gazon. En als ze er zijn, zijn ze met velen!


In de zomermaanden heeft u kans dat u rondom uw woning te maken krijgt met vliegende mieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.