maandag 30 januari 2017

Blokhut bosuil met luifel

Wordt geleverd met dubbele glasdeur en luifel meter. Funderingsmaat (bxd) 688x3cm. Buitenmaat (bxd) 739x3cm.


Topvision blokhutten worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout en standaard geleverd met EPDM-rubberfolie, een verticale dakdoorvoer en houten daktrimmen. Blokhut Bosuil Met Luifel 28mm Noord-Europees Vurenhout Div.

Afmetingen In Keuzemenu. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Moderne blokhut Bosuil met luifel van Woodvision. Nu GRATIS thuis geleverd door MHOLF de Tuinhuisjes Specialist.


Boven de 4m word een extra staander toegevoegd. Topvision blokhut is een modern vormgegeven blokhutten serie die met eventueel de overkapping ook ruimte geeft voor een ontspannen zithoek. Door de speciale hoekstijlen waar de wanden in geplaatst worden verlies je nauwelijks aan binnenmaat en kunt u de.

Plaats uw blokhutwanden op funderingsbalken voor een langere levensduur van uw blokhut. Deze prijs is inclusief levering in Nederland en België. Breedtemaat overkapping: 3cm. Bouw je blokhut of tuinhuis nooit direct op gewone zandgrond!


Ook al is hout een relatief licht materiaal, toch heb je een stabiele en stevige basis nodig. Deze moet perfect vlak, haaks en stabiel zijn en waterpas liggen. Let op: vloeren worden berekend op basis van de grote van uw blokhut , exclusief luifel. Wordt gemaakt van Scandinavisch vurenhout en wordt standaard geleverd met EPDM-rubberfolie en houten daktrimmen.


De wanden zijn mm dik. Bent u op zoek naar een Topvision blokhut ? Bekijk dan direct onze website voor een ruim aanbod en bestel uw Topvision Blokhut eenvoudig online! TUINHOUTVILLAGE IN: NUMANSDORP, VELP, WOMMELGEM. De blokhut wordt geleverd inclusief ramen en deuren met écht glas. Bovendien krijgt u bij deze blokhut GRATIS . Deze blokhut is ook in groen geïmpregneerd en bruin geïmpregneerd te leveren.


Vanaf €16Opties selecteren.

Offerte aanvraag Meer producten toevoegen. Zoeken naar: Productcategorieën. Bij de Woodvision blokhutten met luifel wordt standaard een achterwand geleverd. Een categorie selecteren . De mooie grote glazen deur zorgt voor veel licht in blokhut Bosuil en de luifel van 4cm. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Voor elke klus het juiste product!


Impregneren in groen of bruin is mogelijk. Na plaatsing van je bestelling zullen wij je spoedig telefonisch contacteren om de leverdag te bespreken en te bevestigen. Ben je gebonden aan een bepaalde leverdag of een specifieke losplaats? In het besteltraject kun je bij overige gegevens je wensen aangeven.


Vego is het adres voor al uw tuinmaterialen! Sierbestrating, Natuursteen tegels, Tuintegels,Tuinhout, Grin Gron Zand en veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.