dinsdag 31 januari 2017

Mat zwembad

Plaats de Solar mat tussen filterpomp en de slang welke het gefilterde water terug naar het zwembad leidt. Als u gebruik maakt van een zoutwater systeem dient u deze na de Solar mat te plaatsen. Plaats de mat niet op een dak of andere verhoging, de mat mag niet boven het waterniveau van het bad geplaatst worden.


Aantal matten minimaal vereist volgens afmetingen zwembad Mat voor zwembaden : Easy Set: 1x 5 2x 7 3x 7 Metal Frame: 2x 1x 16 2x 1x 6 3x 200. Zorg dat uw filterpomp op de warmste delen van de dag aanstaat om optimaal van de zon te profiteren. Gebruik hier eventueel een tijdschakelaar voor.

Intex Zwembadverwarming Solar Mat. Met behulp van uw zwembadpomp wordt er water door de zonnecollectoren gepompt. Het water wordt verwarmd door de zon als het in de donkere en warmte vasthoudende mat zit. Het verwarmde water stroomt teru. Wij bieden zowel zwembadverwarming met zonnepanelen maar ook een zwembad warmtepomp die de energie haalt uit de buitenlucht.


Bestel vandaag uw zwembad verwarming via deze website. Vind zwembad mat op Marktplaats. Door gebruik te maken van de warmte van de zon is dit een energiezuinige en .

Voor iedereen een voordeel. Gebaseerd op beoordeling(en). Ik ben op zoek naar zonne-verwarming voor ons intex frame zwembad van ,x 91cm. Ik zou de matten bovenop het tuinhuis leggen, maar om te beginnen eerst willen proberen op de grond.


De Solar Mat is geschikt voor zwembaden tot 30. De bol kan zwembaden tot 7. Per dag uw zwembad tot maximaal graden warmer. Heeft u een groter zwembad ? Door bollen te gebruiken verdubbelt u de verwarmingscapaciteit. De mat dient aangesloten te worden na uw filterpomp en eventueel kunt u meerdere matten aan elkaar koppelen. Nadat het water door de mat is gelopen gaat het warme water naar . Goed voor een zwembad tot 12mwateroppervlak.


Compleet pakket om direct aan te sluiten op uw slang van of 38mm. Een zwembad is een dure investering waar je liefst zoveel mogelijk van geniet. U koopt hier de in ons atelier vervaardigde.


Door je water te verwarmen kan je het zomerseizoen verlengen zodat je het ook in de lente, de herfst en zelfs in de winter kan gebruiken. Een compleet overzicht van de soorten zwembadverwarming met hun prijs, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.