dinsdag 24 januari 2017

Mirandabad openingstijden

Golfslagbad (extra warm) en peuterbad. Bekijk hier de openingstijden van alle zwemactiviteiten van het zwembad Mirandabad in Amsterdam. Algemeen In Amsterdam-Zuid bevindt zich het Mirandabad. Dit zwembad heeft een binnenzwembad (25m) en een buitenbad (m met duikplank).


Daarbij is er een golfslagba een glijbaan, zijn er stoom- bubbelbaden en zonnebanken.

Het buitenbad heeft ook een peuterbad. Subtropisch golfslagbad. In de schoolvakanties wijzigen deze openingstijden. Een overzicht van die aangepaste openingstijden vindt u minimaal weken voor de . Genieten van een zomers sfeertje in het golfslagbad kan het hele jaar door in.


Klik door naar de website voor meer informatie over de verschillende baden, zwemlessen en de openingstijden per dag. De Mirandabad : Recreatiezwemmen is voor iedereen die een dagje plezier wil hebben.

Tip: Voor aanstaande moeders is het mogelijk om mee te doen aan zwangerschapszwemmen. De meest volledige site met ruim 66. In het filmpje (minuten) vertellen bezoekers waarom ze hier graag willen.


Wel zijn ze het beste zwembad van Amsterdaze staan ruim boven de andere zwembaden in Amsterdam zoals Mirandabad en Brediusbad wat . In het mirandabad in zuid is ook een paar uurtjes per week alleen voor dames. In datzelfde stuk wordt gerept over zonnecollectoren die de buitenbaden verwarmen. Wat dat in de praktijk betekent, daar kwam ik vandaag achter toen ik de openingstijden bekeek. Schimmige openingstijden.


De openingstijden blijken een nogal ingewikkeld verhaal. Zo moet allereerst de zon schijnen. Zwemsportkleding heeft het grootste aanbod aan zwemkleding.


Nieuwe badmuts , badpak, zwembril of zwembroek nodig? Of u nu iets zoekt voor wedstrijdzwemmen, waterpolo of gewoon recreatief wij hebben het! Wij zijn de specialist op het gebied van zwemkleding!


De baden hebben verschillende openingstijden die gedurende zomer veranderen, check daarvoor de website.

OfficiĆ«le Twitteraccount van de Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid. Maar Monne de Miranda was in de jaren twintig en dertig een bevlogen SDAP-politicus die als wethouder veel bereikte voor . Het binnenbad van de Amsterdamse Mirandabad is al een pareltje om te zien, het buitenbad is ook zeker niet verkeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.