maandag 23 januari 2017

Huisje met sauna en jacuzzi huren

Wellnesshuisje met jacuzzi en sauna huren ? Geniet van een privé wellness week of wellness weekend weg nabij Giethoorn. Bekijk de vakantiehuisjes hier. Luxe vakantiehuizen huren.


In een luxe vakantiehuis van HappyHome is het heerlijk onthaasten.

In onze smaakvol ingerichte vakantiehuizen kun je heerlijk relaxen in sauna of jacuzzi , of dobberen in je eigen zwembad. Een vakantiehuisje huren met sauna , hottub, jacuzzi of Turks stoombad kan het hele jaar door. Doordat je binnen in het huisje genoeg mogelijkheden hebt om heerlijk te genieten, is het niet noodzakelijk dat het buiten heerlijk warm is.


Juist in de winter kan een wellness vakantie veel doen. De winterdip zit er dan bij veel. Deze luxe suite is te vinden in een oud huis op een parkachtig terrein. De jacuzzi en sauna met buitendouche zijn midden in de natuur uit natuursteen aangelegd.


Binnen vind je een grote jacuzzi met flatscreen-TV, boxspring-be houtkachel, massagebank en luxe designmeubelen.

Deze woning is ook boekbaar met hond! Uddel Gelderland Nederland. Net over de grens in Dld: Superluxe vakantiehuis met Jacuzzi.


Met een datum worden zoveel mogelijk alleen de nog vrije vakantiehuizen getoond. STAP 3) Beperk het zoekresultaat met filters. STAP 4) Bepaal de sortering van de woningen. Wat dacht je van een privé- jacuzzi op je terras, een 4-persoons sauna in je vakantiehuis, een badkamer met bubbelbad en rainshower? Er staat ook een heerlijke Rituals doucheset voor je klaar.


Van deze vakantie kom je als herboren terug, wedden? Voor kinderen zijn er diverse voorzieningen als kinderbestek, - servies, . Vergeet de beslommeringen van alledag, geniet van de rust en ontdek de Twentse natuur. Er zijn vele prachtige wandel- en fietstochten mogelijk in de directe omgeving. Naast de prachtige, natuurrijke omgeving heeft ons huisje een infrarood cabine, sauna , jacuzzi , volledig prive tuin en nog veel meer.


Lekker relaxen in een sauna tijdens je vakantie? Vakantiehuis met privé zwembad. Zo kom je tijdens je vakantie of weekendje weg helemaal tot rust! Bent u toe aan rust en ontspanning?

Kies dan eens voor een vakantiehuis met wellness faciliteiten. Een aantal vakantiehuizen beschikken over een jacuzzi , sauna en infrarood cabine. Zo kunt u na een actieve dag de spieren even helemaal ontspannen. Veel van onze vakantiehuizen hebben naast een jacuzzi ook nog andere wellness faciliteiten waaronder een sauna , Turks stoombad of solarium. Zo geniet u tijdens uw vakantie van een heerlijk dagje spa in de comfortabele omgeving van uw eigen vakantiebungalow.


Of u nu kiest voor een romantisch verblijf met zijn twee . Bewonder samen de sterrenhemel tijdens een romantisch weekendje weg in een luxe huisje met jacuzzi. Ideaal om er even samen. Heerlijk, een huisje met een sauna ! Zullen wij u een geheimpje vertellen.


Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Bungalowpark It Wii Friesland. Boek jouw wellness vakantie bij NOVASOL! Kies voor een luxe wellness weekend of spa vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.